søndag den 19. august 2012

Hellig dag fejres med flagafbrænding

Ayatollah Khomeini's Al Quds Dag fejres i Toronto

James Lewis


"Al Quds" betyder “det hellige sted” og det lyder jo helt fint indtil man erfarer at det er Ayatollah Khomeinis navn for en to dages oppiskning af folkedrabshadstemning mod Israel. Det “Hellige Sted” refererer til Jerusalem, der har en historie der går tilbage til cirka 1000 år før Kristus. Muhammad levede i det 7. århundredes Arabien, cirka 1500 år efter Jerusalems grundlæggelse. Men han mødte (og førte krig) mod jødiske stammefolk i den arabiske ørken, ‘lånte’ ideer fra Kristendommen og Jødedommen, og måtte så ‘opdage’ en guddommelig ret til tre hellige steder: Mecca, Medina og Jerusalem.

De første to blev løst gennem erobring, herunder, ja, endnu et folkedrab mod Qureisha stammen. Ja, såmænd!

Den muslimske “ret” til Jerusalem blev løst gennem mytologi. Muhammad fløj på sin hest til Himlen, da han døde i et telt i Arabien. Men han fløj fra Omar Moskeen i Jerusalem, således ejer muslimerne også Jerusalem.

I dag bliver Al Quds Dagen, som defineret af Khomeini, for tredive år siden, fejret i Iran og andre steder.

Som Toronto. Der også tilhører Islam, fordi hele verden tilhører Allah og hans trofaste.

Er du begyndt at fatte det?

OK.

Michael Coren skriver i dag i Toronto Sun om Al Quds Dag, den canadiske version.
                           
Men det allervigtigste er, at billedet kunne være taget overalt i Mellemøsten i århundredet efter Muhammad. Det viser mennesker i ørkenbeklædning der brænder to flag, men det er ikke det persiske og byzantinske bannere. Det er Israels og Amerikas flag.

Vi er i år 2012 -- eller som Joe Biden sagde sidste uge, “Det Tyvende Århundrede” -- og vor teknologi har aldrig været så fremragende.

Her er så mennesker der opfører sig som var det år 812.

Men nu har de atomvåben og missiler.

Det er den ægte betydning af Al Quds Dag - i dag.


Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/08/ayatollah_khomeinis_al_quds_day_is_celebrated_in_toronto.html#ixzz23zOrpcum

Her kan du se masser af fotos af demonstrationer på Al Quds Dag - taget fra en hjemmeside der beskæftiger sig med solidaritet med Palæstina - billederne virker dog meget skræmmende, hvis det er solidaritetens pris. Døm sele.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails