lørdag den 4. august 2012

Hvilket uhyre på 15 tons!

Du smider 15 tons - af’ hvad for noget’?

Russ Vaughn


Med et træk der helt sikkert er beregnet på at give Irans miltante mullaher tid til eftertanke har Obama administrationen offentliggjort information om at Amerikas største bunker-knusende-bombe er klar til brug. 
 
I sidste uge fortalte Air Force Secretary, Michael Donley, Defense News, at den Massive Ordnance Penetrator (‘Gennemborer’) MOP, et uhyre på 15 tons designet til at gå gennem jordskorpen og nå ned i en anslået dybde af 100 meter er klar til at blive anvendt mod de iranske kernevåben produktionssteder. Det er næsten helt sikkert at våbnets omtalte evner ikke helt passer på, hvad det faktisk kan. Man giver jo ikke meddelelse om sine begrænsninger til sine fjender så de blot kan grave sig dybere ned. Derfor forbliver ‘gennemtrængnings’ kraften uklar. 


GBU-57 er dens officielle betegnelse, og er beregnet til at blive affyret fra, og derpå ved GPS ledt til sit udvalgte mål fra en B-2 Spirit stealth bombemaskine. 
 

Hvis jeg var en iransk kerneforsker eller blot en arbejderbi dernede under jorden på de formodede hemmelige undergrundsfaciliteter, da ville jeg muligvis finde, at tanken om at blive målet for et af verdens mest avancerede strategiske bombefly der medfører et monstervåben som MOP er en smule foruroligende, og forstyrrende for min koncentration. 


Mange af Irans videnskabsforskere, især de ældre, seniorer, blev uddannet i Amerika for adskillige årtier siden. Mon ikke man kan formode at de kan huske Tennessee Ernie Ford og hans klagesang over at arbejde langt ned i jorden?



Måske skulle de trøste sig med hvordan Old Ern, der selv var navigatør på et B-29 Superfortress bombefly i Stillehavet under 2. Verdenskrig, kunne opdatere de hjemmelavede verselinjer til den moderne verden - såsom dette:
 

You drop fifteen tons an' whaddaya get?
Bunch a bomb-buildin' bad guys, you dang well bet.
St. Peter tell the mullahs their bombs gotta stop,
Or we'll wipe their butts out with our big ol' MOP.


Ernie, din gamle stridshingst og troubadour, jeg håber det får dig til at storsmile, hvor du end er.



Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/08/you_drop_fifteen_tons_an_whaddaya_get.html#ixzz22TKULWGG

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails