søndag den 30. september 2012

Filmen Innocence of Muslim lavet af muslimer?

‘Innocence of Muslims’ — lavet af terrorister?

Walid Shoebat    
                    
Når det drejer sig om filmen Innocence of Muslims, har vor regering og medierne benyttet en ‘fortælling’ der er mudret ind i selvmodsigelser og forkerte påstande som filmproducenten har givet, samme producent der selv er en utroværdig kilde.

Hvis vi udelukkende holder fast ved det som kan bevises så kunne vi antage den mulighed at støtter af terror producerede filmen. Muhammad Al Dura og Paliwood (manipulerede billeder og videoer der ‘udstiller’fremstiller israelske ‘overgreb’)er to sager der er i spil, og som viser den form for ‘spil’ palæstinensiske terorirster benytter.

Lad os derfor undersøge kendsgerningerne i stedet for filmproducentens fiktion:

Domstolsdokumenter afslører at Nakoula Basseley Nakoula, producent af filmen Innocence of Muslims har været partner i en plan med Eiad Salameh, min fætter.
Eiad er en muslim der støtter terror, og er ikke en egyptisk kopter.

Han stammer fra Beit Sahour, Bethlehem og er velkendt af FBI og Det Arabiske Samfund som en vejleder for mennesker fra Mellemøsten der få autentiske, lovlige identifikationspapirer, fra pas til kreditkort og af mange nationaliteter. Han overdrager derefter disse identifikationer til tvivlsomme personer der benytter dem til svindelformål.

Faktisk afslørede jeg Eiad Salameh lang tid inden hele denne fiasko brød ud - i 2008, og den første viden om Eiad og Nakoula blev afsløret den 14. september 2012 af Smoking Gun der leverede retsdokumenter der beviser at disse to har været i forbindelse med hinanden i 2009 i en stort anlagt finansiel plan.
 

Den ‘fortælling’ der cirkulerer i medierne giver ikke svar på særdeles vigtige spørgsmål der ligger bag mysteriet om denne film.

For eksempel er ingen til nu trådt frem eller kan bekræfte med vished at den som hævder at være Nakoula Basseley Nakoula er samme mand. Han har trods alt haft adskillige identiteter, herunder med muslimske navne. Han kunne med lethed have fremvist et gyldigt ID, da han blev arresteret, og så alligevel ikke være manden med ID’et.

En sådan påstand kan bare ikke med lethed afvises; hvis en egypter ved navn Nakoula Basseley Nakoula får skylden for over en milliard muslimers vrede, så ville det ikke være vanskeligt at finde hele familien i Egypten, herunder brødre, fætre, tanter, søstre, hustruer, eks hustruer, elskerinder, øgenavn dem alle. I sær da Egypten igangsatte alle optøjerne der gik over 30 nationer. I Mellemøsten er du kendt af din klan, og alligevel kan Egypten ikke komme med denne mands familie og baggrund?

Udover det, hvorfor skulle Nakoula, der hævder at være en religiøs Koptisk aktivist have omfattende forbindelser med Eiad, en mand jeg ved hader Koptere, og er som er velkendt for at være den bedste planlægger Mellemøsten kan fremvise, og som har kontakter med terrornetværker?

Denne terrorforbindelse er ikke uden beviser. The Daily Beast rapporterede vedrørende Nakoulas arrestation:

“Gennembruddet kom på den tid forbundspolitiet igangsatte Operation Mountain Express, der skulle blive til en enorm efterforskning i pseudoephedrine- handel, og som omfattede adskillige personer af mellemsøstlig baggrund. Myndighederne insisterede til en begyndelse på, at der ingen forbindelser var til terrorisme, men pludselig ændrede det sig, og man fandt ud af at en del af pengene gik til Hizbollah.

Eiad-Nakoula forbindelsen var sandsynligvis terrorrelateret.

Nakoula præsenterede sig først som en israelsk jøde, hvilket også Eiad gjorde for år tilbage. På bedragerisk vis har han et autentisk israelsk pas.

Til dato har ingen kunnet skaffe bevis der kan bevise den ægte autencitet af Nakoula, men beviser peger med 100% sikkerhed på at både min fætter Eiad og Nakoula har mange falske identiteter, som vi har påvist i vor detaljerede rapport, der omfatter gyldige domsudskrifter, en rapport om U.S. Trustee, kreditoplysninger og vor korrespondance med Canadas efterretningsvæsen.

Hvordan er det muligt at disse to mærkelige modsætninger ville kunne finde sammen? På den ene side, har vi en egyptisk-Koptisk-Anti-Muslim-Aktivist-Fundamentalist-Kristen der bliver til en narkohandler, og på den anden side har vi en Muslim-Palæstinenser-Fup-Kunstner-Terrorist.
Nogle kunne regne ud at disse to kun havde et tilfældigt møde; trods alt var Nakoula blot en bydreng for Eiad i 2009

Det som aldrig er blevet afdækket før end nu er at de to har haft forbindelse med hinanden i mindst 10 år fra år 2000, og ikke kun der i 2009.

Nahoula havde benyttet “P.J. Tobacco” og Eiad var knyttet til en tobaksmugleroperation i Syrien i 2001, ved at benytte et fiktivt navn A&M Trading, som afsløret i U.S. Trustee rapporten i 2001. Nakoula benyttede M&A Trading i 2009, for sin handel med efedrinstoffer. Han byttede altså blot rundt på bogstaverne.

Denne video har umiddelbart intet med sagen at gøre, men omhandler tobakssmugling med syrere indblandet.

Nakoula benyttede Eiads efternavn “Erwin Salameh” og lod forstå han var Eiads bror.

Som vi også har erfaret gennem vor kontakt i IBC var Eiad også indblandet med nogen med efternavnet “Tanas” og Nakoula har benyttet navnet “Thomas J. Tanas.”

Begge klaner - “Nakoula” og “Tanas” eksisterer i Eiads landsby i Beit Sahoru, Bethlehem. Det er stadig den lille ved Bethlehem som i bibelsk tid.
Lad os nu undersøge hans motiver.

Jeg har fået fat i Sawa radio interviewet med denne formodede Nakoula. Han blev spurgt, “Hvad er din holdning til den jødiske og den kristne tro?” Nakoula svarede, “Jeg har ingen forkærlighed for disse religioner.” Han fortsatte med at fastslå at han var forfatter til adskillige anti-Islam bøger (på arabisk) men ville ikke opgive titlerne på sine bøger.

Hvis retsdokumenterne opgiver hans lovlige navn som Nakoula Basseley Nakoula, så har jeg ikke fundet nogen bøger under det navn. Intet. Og det har andre heller ikke kunne gøre.
Medierne har intet og denne formodede Nakoula har vist sig at være løgner hundreder af gangen.

Alligevel fastholder medierne at manden er en kristen koptisk aktivist. Alt dette mand har hævdet har været forkert, været løgne, og så alligevel tror man på denne.

Selv det hans ven udtalte i Retten - at Nakoula er en “Gudsfrygtig mand, hvis første prioritet er hans familie” -- modsiges af det han sagde på arabisk; han er ikke interesseret i Kristendommen eller Judaismen og er muligvis muslim.

Hvem har så betalt for filmen? Nakoula hævdede at han producerede filmen med penge (50000 til 60000 dollars) der kom fra hans hustrus familie i Egypten?

Intet af det er blevet bevist.

Det som er blevet bevist er at han har svindlet sig til millioner sammen med Eiad. De penge må være kommet fra skandaløse operationer som vor regering til sidst indrømmede er forbundet med terroraktivitet.

Hvem det så end er der skabte denne film hævder at jøderne betalte ham og at han var en kopter og helt klart havde til hensigt at skade sine ægte fjender - Israel og Kopterne.

Eiad er glødende fjende af såvel Kopterne som Israel.

Nu for bevise at Forbundspolitiet var medvirkende: Justitsministeriet advokater og forbundsagenter forsvarede Nakoula og fremkom med adskillige undskyldende forklaringer over for Dommer Snyder, og tilskyndede til frifindelse alt sammen fordi han formodentlig har lovet at hjælpe dem med at fange Eiad.

Han (Nakoula) har angivet hr. Salamay (eller Salameh) og der er ingen tvivl om at hr. Salamay vil blive dømt på et tidspunkt hvis det ikke allerede er sket ...vi ved alle hvad der vil ske. Salamay vil blive anholdt en dag og på baggrund af den information man har fået vil han erklære sig skyldig, eller hvis ikke, så vil hr. Nakoula blive kaldt ind for at viden...”
(Se afskrift fra retten)

Hvis forbundspolitiet virkelig søgte af fange Eiad, han har jo begået sine numre i 3 årtier, arrestordrer er udstedt, hans opholdssted var kendt, men ingen arrestation, i 30+ år.

Beviset er overvældende. Eiad var imidlertid ikke immun i Canada, og blev endelig pågrebet og låst fast i januar 2011. Vi har emails fra IBC Intelligence Bureau in Canada der skrev til os. Canadierne ønskede at holde Eiad i forvaring i lige så lang tid der krævedes for at udvise ham til USA, men her nægtede man i syv måneder i tage imod ham foreslog han blev fløjet til Palæstina.

Den 15. juli 2011 skrev canadierne til mig: “Han afventer deportation til Palæstina, medmindre USA skynder sig og får ham dømt.....” Forbundspolitiet reagerede aldrig på canadiernes sidste appel, og i løbet af få dage blev Eiad sendt til Palæstina.

Jeg erkender at folk vil forsøge at skyde huller i det vi hævder, dog har medierne haft ringe bevis på deres ‘fortælling’, men vi har præsentere mange gyldige kendsgerninger.

Resultatet af hele denne fiasko vil ikke blive en pågribelse af terroristerne, men den stadig fortsatte udhuling af First Amendment. (Ytringsfriheden)

Uheldigvis praktiserer mange amerikanere stadig det som kaldes ‘vi har skylden’. Filmen blev lavet i USA, en nation der ikke er vant til planlæggere som Muhammad Al Dura eller det som blev vist i Paliwood.

Velkommen til Paliwood II

http://frontpagemag.com/2012/walid-shoebat/the-film-innocence-of-muslims-made-by-terrorists/2/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails