torsdag den 27. september 2012

Obama er et rent mirakel


Hvem ‘byggede’ Barack Obama?


Hugh de Payns

For at lave lidt om på sætning fra William Hazlitt, så er det at ‘leve som en Demokrat - kunsten at blive bedraget.’

Adam Smith talte i “Nationernes Velstand” om den frie økonomis usynlige “skjulte hånd” der på mirakuløs vis hjalp med til at styre en økonomi frem mod rationelle og produktive resultater.
I krig er der nogle få øjeblikke hvor skæbnens usynlige hånd synes at lede den ene part til sejr trods overvældende modgang og skræmmende logistiske udfordringer. I nyere historie ses det på bedste vis i Slaget om Midway, hvor en slemt skadet og demoraliseret US Navy vandt en afgørende sejr over en større langt mere selvtillidsfuld Kejserlig Japansk Navy.  

I politik kan man lejlighedsvis se en sådan ‘skjult hånd,’ hvor en person lykkes med en nærmest meteor agtig fremgang til magten. Alligevel her i moderne historie, har nogen, nogensinde, noget sted haft et sådant bogstaveligt talt mirakuløst held som hr. Obama? En usynlig “skjult hånd” synes at være den som uddeler kortene i hr. Obamas favør.


Bill Whittle fra PJTV gør et fremragende arbejde med at sætte ord og lyd og billeder på den forbløffende tråd af gennemført hjælpsomme tilfældigheder der gentagne gange har åbnet dørene og tilladt at et så uerfarent og narcissistisk tomt jakkesæt kunne stige op til det allervigtigste og mest magtfulde position i verden.


Hvem ‘byggede’ Barack Obama? De farlige inkompetente politiske partier har del i skylden ved ikke at erkende risikoen som en sådan person sætter vor nation i. Ligeså skyldig er en nærmest bevidst kriminel negligerende Fjerde Statsmagt, der simpelthen så stort på enhver form for professionel integritet eller blot nysgerrighed om hr. Obama. Et patetisk ignorant borgerskab ikke oplært til at gennemskue politik har helt sikkert også sin del af skylden.

Men nævnte forsømmelser kan kun være med til at forklare, hvordan hr. Obama var i stand til at få fremskridt uden så meget som det mindste bevis om at hans talent, evner og præstationer svarede til det ansvar han blev overdraget.


Bil Whittles udlægning lader den hypotese være fremme, at hr. Obama kunne forsvinde i morgen, men det problem som bliver tilbage, problemet der er langt mere bekymrende, er at mekanismen og kræfterne der ledte ham frem til magten stadig er på plads og de bliver ikke diskuteret og afsløret.

Hvem eller hvad førte til hr. Obamas meteoragtige opstigning? For de som mener at forklaringen er blot en god gang mirakuløst held, eller Skæbnens Hånd, de er så helt og aldeles bedraget. Ingen kan være så heldig. Man drager ikke til Las Vegas og forventer at få en Royal Flush hånd. Man ved nemlig at det ikke vil ske hver aften og i to uger i træk. Aldrig.

Dog er det det der synes at være sket her. Ingen er så heldig.

Noget, eller noget gjorde dette for ham. Hvem eller hvad var det?

Hvem skabte Barack Obama?

Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/09/who_built_barack_obama.html#ixzz25CTLbsyE

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails