tirsdag den 4. september 2012

Topkomiker roser Eastwoods stand up

Topkomiker roser Eastwoods optræden   

Clint Eastwood optrådte bevidst “slidt” og “en smule gammel” for at bibringe, “hvordan en ældre person kan være lidt forvirret” ved Republican National Convention i sidste uge, argumenterer komikeren Jackie Mason i et radiointerview.

Mason der i brede kredse anses som en af de største stand up komikere til alle tider døbte Eastwoods RNC optræden som værende “så absolut brillant” og “udført til perfektion.”

Idet han talte på “Aaron Klein Investigative Radio” på New Yorks WABC Radio gav Mason sin ekspertvurdering af Eastwoods monolog der afklædte præsident Obama ved sidste uges konvent i Tampa.
                        
               
Mason fastslog: “Jeg mener den var så absolut brillant og alle disse kommentatorer der ytrer, udbreder sig om den lyder for mig som idioter. De forsøger at intellektualisere det, fortolke det fordi det var for meget komedie, det var upassende, det var fornærmende, det var dårlig smag. De mennesker er fuldstændig gennemført tåber.” sig som hylende hund

Komikeren fortsatte: “Clint Eastwood forsøgte sig med en ting. Han forsøgte sig med en komedie rutine og det var en brillant udført komedierutine. Og helt bevidst anlagde han sig en rolle som lidt slidt og en smule gammel, for at få det til at lyde som om han ikke med vilje ville være krænkende eller direkte angreb nogen.”

Mason sagde, at Eastwood helt med vilje forsøgte at bibringe indtrykket af “en ældre lidt forvirret person, der sådan tilfældigvis kommer til at sige disse ting.”

“Og dette blev bare udført så kunstnerisk så perfekt,”  føjede Mason til. “Eastwood ramte plet så det sang og han fik fremstillet Barack Obama som en idiot.”

Mason afviste mediernes kritik af Eastwood:

“Det kunne ikke have være mindre end en fænomenal succes, fordi det eneste der gælder er hvad publikum synes. Hvis 3000 mennesker elsker noget og de mener det er rigtig flot og de griner så de er ved at falde ved at stolene og så en kommentator beslutter det er et flop. Hvem ville du så lytte til? Denne ene kommentator?

Du ville tro han ikke havde været i den samme bygning. Eastwoods opgave var at underholde publikum ikke om en eller anden kommentator finder hvert eneste af hans ord af nok betydning.”

Mason fortalte Klein at “hver eneste af (Easteoods) replikker havde en stor kugleskør morsomhed. Publikum elskede hvert eneste minut.”

“Hvis du læser den da vil du se at hver joke var præcis og en meget skarp kommentar,” konkluderede han.

Lyt til Masonhttp://www.wnd.com/2012/09/jackie-mason-cheers-eastwoods-frazzled-schtick/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails