lørdag den 29. september 2012

Mere af det 'gratis' og valget er vundet

Romney skal love der er 2 kyllinger i hver gryde

Bernie Planck

For tusinder af år siden blev idioterne og de ‘langsomme’ elimineret ved Darwin’s femte lov. De som fejlbedømte, hvor langt borte løven var blev faktisk ædt. Under Obamas regime kan idioter og de ‘langsomme’ ikke kun overleve, men stortrives. De behøver imidlertid ikke at vide, hvordan man arbejder, hvordan man skaffer sig føden, hvordan man får brændstof til bilen, eller hvordan de kan betale deres huslån for de kan jo få Obamapenge til det alt sammen.

Her ser vi mennesker stå i kø i Detroit efter der har været rygter om at “gratis penge fra Obama” blev uddelt:

YouTube, Free Obama Money


Nogle af mine læsere kan måske klage over at dette blot er et enkeltstående og en enestående begivenhed; imidlertid kan en ganske simpel søgning på YouTube med søgeordene "Obama bucks" or "Obama money" afsløre de samme idioter der stiller sig i kø for gratis Obama bucks i New York City, the Bronx, Bedford, Ohio, og mange andre byer i vort land.

Derfor må den eneste måde Romney kan vinde være at give hver idiot derude mindst to grillkyllinger i hver gryde. Hvis han kan lyve stærkere end Obama, så kan han få dette valg ført i hus. Hvis han kun appellerer til den intelligente vælger, det vil altså så de højreorienterede, ja så taber han. .


Photo Credit: Daily Agenda

Nogle af mine læsere husker måske min artikel (Idiocracy - A world filled with Liberals and Muslims) hvor jeg omtaler en film der beskriver vort samfund 500 år fra nu, et samfund fyldt med idioter og tåber. Men nu da jeg ser så mange amerikanere der tror på Obama - penge - der tror at regeringen kan føde dem, huse dem, give dem gratis benzin, og gratis sundhedspleje, så er jeg nu helt overbevist om at vi ikke vil komme til at vente 500 år for at erfare at vort land er domineret af idioter. Vi er der nemlig allerede.

2 kommentarer:

bernie sagde ...

Just a heads up: you left out the link to the Etiketter PLANCKSCONSTANT

Olsen sagde ...

Mistake Sorry

Related Posts with Thumbnails