lørdag den 29. september 2012

Hvem fører Obama eller Romney?


'Uafhængige’ meningsundersøgelser viser næsten 8% føring til Romney

Jerome R. Corsi

NEW YORK – Idet man argumenterer for at de fleste meningsundersøgelser som kommer fra de etablerede medier er “forvrængede” til fordel for Det Demokratiske Parti og den siddende Barack Obama, da fremfører en hjemmeside, at en virkelig kløft i præsidentracet, baseret på mere realistiske modeller, viser at den republikanske udfordrer Mit Romney fører med i gennemsnit 8%.

I den daglige justering af meningsundersøgelser giver, UnskewedPoll.com også en tabel der viser at spredningen i Præsident Obamas ‘godkendt’ - ‘ikke godkendt’ er i gennemsnit 8.8% hældende mod ‘ikke godkendt’ her senest mandag.


Ikke en eneste større meningsundersøgelser eller et index med ‘godkendt’ - ‘ikke godkendt’ har Obama i spidsen når Unskewed.coms’ analyse anvendes.

Hjemmesiden hævder det er den Demokratiske dagsorden i meningsundersøgelser, fordi man anvender overvurderede Demokratisk baseret vælger exit meningsundersøgelser fra 2008 præsidentvalget, da entusiasmen for en relativt ukendt, men karismatisk præsidentkandidat fik vælgerregistreringen til fordel for Det Demokratiske Party til at eksplodere og være historisk.

Valgkampen beygnder meget at ligne den i 1980? Hvad kunne Ronald Reagans sejrsmønster antyde?
Kilde: http://unskewedpolls.com/ LV = Sandsynlige stemmer. RV=Registrerede vælgere, MoE=Fejmargin
Republikanerne har klaget over at de etablerede medier vælgermålings modeller kan tjene soml et partsindlæg ved at præsentere marginer der kan holde mismodige Republikanere, der måske kunne tro at valget allerede er tabt, hjemme på valgdagen.

Tegn på at Obama taber

Trods de etablerede mediers ‘fortælling’ om at Romney kampagnen er bagud og i opløsning, så er der så rigeligt med tegn på at Obama kampagnen er bagud og kæmper for ikke at miste yderligere tilslutning:

  • Lørdag, Insisterede Obamakampagnelederen Jim Messina overfor journalister, at trods de nationale meningsundersøgelser der viser at Romeny og Obama ligger lige, så er det Obama der vil vinde.
  • WND rapporterede i sidste uge, at Obama’s økonomiske rådgiver, Penny Pritzker, er gået ind på ejendomsmarkedet på Hawaii for at købe et aftrædelseshus til præsidenten og hans familie, der skal være klar ikke i 2015, men januar 2013.
  • Ved begyndelsen af Generalforsamlingen forekommer Obama administrationens Mellemøstpolitik at være i ruiner ovenpå mordet af U.S. ambassadør Christopher Stevens i et angreb som efterretningskilder mener blev koordineret af jihadister med tilknytning til a-Queda. Administrationen har ikke desto mindre insisteret på at angrebet var et modsvar på en anti-muslimsk filmtrailer produceret i USA.
  • Den uge der sluttede 15. september angiver antallet af de uden arbejde, med justering for sæsonen, er øget med 382000 mod ellers forudset 375000, og dermed er der ingen forbedring i procentdelen af amerikanere uden arbejde, hvilket heller ikke kan forventes frem mod valget i novemeber, som meddelt af Wall Street Journal Market Watch.
  • Politico har rapporteret, at i den seneste Politico-George Washington University Battleground Poll (meningsundersøgelse) der omfatter mellemklassefamilier, der igen udgør 54% af vælgerkorpset, og som plejer at dele deres stemmer ligeligt mellem Demokrater og Republikanerne, da fører Romney med 14% - 55% mod 41%.
  •  Jerome R. CorsiJerome R. Corsi, a Harvard Ph.D., is a WND senior staff reporter. He has authored many books, including No. 1 N.Y. Times best-sellers "The Obama Nation" and "Unfit for Command." Corsi's latest book is "Where's the REAL Birth Certificate?

http://www.wnd.com/2012/09/unskewed-polls-show-nearly-8-point-romney-lead/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails