tirsdag den 4. september 2012

Katastrofen lurer i North Carolina

Den lurende katastrofe i Charlotte   

Michelle Malkin        
               
Der er ikke græske søjler der er brede nok eller store nok til at camouflere den truende katastrofe for Barack Obama i North Carolina. Til september vil den kampagneførende chef drage til Charlotte til sit partis præsidentnominering. For en gangs skyld vil den utrættelige jetsetter muligvis ønske han var blevet hjemme.
 
De græske søjler der blev rejst ved konventet 2008 i Denver
Obamas iscenesættere forestiller sig en triumferende, forenende kroning der kunne ligne den fra 2008 i Denver. Men den sydlige svingstat er ved at blive til en Demokraternes katastrofezone.

Begynd med North Carolina Democratic Party. (NCDP) Ved statens partikonvent i juni var Obama for America ‘tilstede, men dog fraværende.’ Den iøjnefaldende fravær af højtstående nationale Obama surrogater blev bemærket som værende “besynderligt,” ifølge Charlotte News and Observer. Der er god grund til at holde tungen lige i munden. Partiet er indhyllet i en skummel sexskandale der bare ikke vil forsvinde.

Tidligere i år har den tidligere partikommunikationsansatte Ariadn Ortega, 26, anklaget tidligere NCDP direktør Jay Parmley for gentagne seksuelle overgreb og fysisk befamling.

Dokumenter lækket til den konservative Daily Caller nyhedsside åbenbarede en tys-tys finansiel aftale mellem de to mænd. Ortega blev afskediget; Parmley sagde selv op; statens Demokrater gik i panik.

“Hvis dette kommer på mediernes forside er Det Demokratiske Parti, vore kandidater og vor troværdighed fordømte i dette valg,” klagede en lokal kandidat til NCDP formanden David Parker. En forsvarende Parker modstod opfordringerne fra hele staten (herunder et desperat krav fra den afgående Demokratiske guvernør Beverley Pedue) om at trække sig. Ortega anlagde en bagvaskelsessag mod Parker og NCDP i sidste uge. Det Hvide Hus der har slået sig op på at være imod overgreb på arbejdspladsen har været tavs om historien.

Andre Demokrater boykotter North Carolina for at undgå en fuldstændig anden betændt tilstand: Selve den skandaleplagede præsident. Ifølge The Daily.coms optælling vil mindst syv Demokratiske embedsmænd afstå fra Obama-klovnerierne: New Yorks Demokratiske medlem af repræsentanternes hus Bill Owens og Kathy Hochul; Pennsylvanias Demokratiske repræsentant Mark Critz; tre Demokratiske politikere der er i fare for ikke at blive valgt fra West Virginia, guvernør Earl Ray Tomblin, senator Joe Manchin og Nick Rahall; og Utahs Demokratiske Repræsentant, Jim Matheson.

De Demokratiske boykottere har været efter Obama med så at sige alt siden hans valgårs ulovlige amnesti til ulovlige indvandrere til hans fejlslagne jobskabelsesprogrammer til hans destruktive krig mod udnyttelse af kul. Mens “Fremad!” meget vel kan være det officielle Obama kampagneslogan, så vil “Tilbage igen!” meget hurtigt blive de frafaldne Demokraters demonstrationsråb.
Moderate Demokrater er ikke de eneste der nægter at iføre sig partiets hatte og synge “Kumbaya.” North Carolina gnaver også i Obamas venstre flanke. Og de nationale nyhedsmedier bemærker det. I en artikel om DNV (konventet) der “går i opløsning” rapporterede Bloomberg News:


“Vælgerne har netop godkendt en tilføjelse til statens forfatning om forbud mod ægteskaber mellem personer af samme køn, hvilket er i konflikt med Obamas holdning til emnet. Finansiel støtte til konventet har været sløv, og fagforeningerne man regnede med ville fylde det finansielle tomrum ud til konventet er vrede over at det vil være i en by -- Charlotte -- uden nogen fagforeningstilknyttede hoteller, og i en stat hvor tvungen medlemskab af en fagforening, eller betaling af bod er forbudt.”

Tusinder af anarkister, socialister og professionelle agitatorer planlægger også at protestere i Charlotte. Efter at være gået ind for en  Hr. Tomme Håb og Forandring kan selverklærede progressive ikke ignorere Team Obamas provokerende beslutning om at give hans præsidentnomineringstale på det kautionerede Bank of America Stadium. Jeg har da også rapporteret om det tidligere:--Den finansielt voldsomt truede bank fik snablet sig til en skatteyderbetalt kaution på 45 millioner dollars - midt om natten - i 2008 og et anslået til 931 milliarder dollars hemmeligt forbundsnødlån.

--In 2008, gav Bank of America politiske komite de største bidrag til Obama ialt 421000.

--Efter at have købt affaldslånevirksomheden Countrywide, enedes Bank of America om at betale 50 millioner dollars i støtte til Countrywide subprime lånesvindleren og den Demokratiske fede kat Angelo Mozilo og en af hans håndlangere.

Misfornøjede venstreorienterede! Misfornøjede blandt de på midten! Misfornøjede donorer! Skandale om seksuelle overgreb. Pinligheder med fondsmidler. Og oveni det hele: Utilsløret klassekampshykleri pakket ind som “The Peoples Convention” og leveret til dig af Bank of America.

DNC ser ud til at blive en offentligt mareridt for Obamas optiske genistreger. Hvor er det ærgerligt han ikke kan sende sin maskinunderskrift i stedet
.

http://www.humanevents.com/2012/06/22/michelle-malkin-the-coming-dnc-disaster/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails