torsdag den 6. september 2012

Nyt indholdsløst slogan -

Mottoet for Demokraterne i Charlotte


William Bigelow

Obama kampagnen er helt og aldeles tonedøv. Demokraternes National Convent afholdes i Charlotte, North Carolina, og gæt hvad deres mantra der fremvises på bannere over hele Charlotte under konventet går ud på?

“We make it possible.”  “Vi Gør Det Muligt.”

Sidste gang en frase på fire ord blev et Obama mantra gik det ikke så godt: “Du Skabte Det Ikke.”  You Didn’t Build That.

Nu har den fornærmelse overfor den uafhængigt tænkende amerikaner fået mere energi ved at man fortæller folket at “VI Gør det Muligt. DU har brug for VOR hjælp.

Mig tykkes ‘dette er helt omvendt: Obama kampagnen, der på desperat vis forsøger at bevare sit indtryk af at være i omdrejninger må faktisk køre folk ind i busser så de kan fylde det 74000 sæders store stadion, hvor Obama skal acceptere nomineringen. Det kan virkelig se ud til de i alvorlig grad har brug for VOR hjælp.

Hvilken leder er det dog der er så usikker at han har brug for et stadion med plads til 74000 og helt fyldt op for at dyrke sin demagogi?“You didn’t build that.” “We make it possible.”

Det alt sammen handler om Obama. Det har altid handlet om Obama. Det vil altid være om Obama. I hans sind, er vi blot tyendet der tjener Kongen.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails