mandag den 24. september 2012

Valg har konsekvenser - Scott Walker

Valg har konsekvenser!

Fox News Insider

Scott Walker, den republikanske guvernør fra Wisconsin der overlevede et omvalg i sin stat for nogle måneder siden talte ved  Republican National Convention tirsdag aften. Videoen. Herunder afskrift af hans tale. 
 

Mange tak, og god aften.

Den 5. juni blev vælgerne i Wisconsin bedt om at vælge mellem at gå tilbage til dagene med tocifrede skatteforhøjelser, milliard dollar budgetunderskud og en rekord i tabte arbejdspladser, eller at gå fremad med reformer der sænkede skattebyrden, fik budgettet i balance og hjalp de små virksomheder til at skabe flere jobs.

Den 5. juni blev vælgerne i min swing stat bedt om at beslutte sig til, om de ønskede valgte embedsmænd der måler succes i, hvor mange mennesker der er afhængige af regeringen. Eller om de ønskede ledere der tror på at succes skal måles på hvor mange mennesker der ikke er afhængige af regeringen, fordi de så har kontrol over egen skæbne, i den private sektor.

Den 5. juni fik vælgerne i Wisconsin lov til at bestemme, hvem der skal lede - skulle det være den store regerings særinteresser i Washington ....eller de hårdtarbejdende skatteydere i vor stat? Den gode nyhed er at den 5. juni - vandt de hårdtarbejdende skatteydere.  
Spørg blot Sandy Breth om, hvorfor det er vigtigt.

Da økonomien gik helt baglæns for nogle få år siden gik hun med til en nedgang i lønnen. Ikke længe efter det, mistede hun sit arbejde. I dag arbejder hun imidlertid ved G3 Industries i Mosinee, Wisconsin. Faktisk er hun netop blevet forfremmet. 


G3 er en af de virksomheder der har føjet jobs til i det forløbne år, og nu har planer om at føje endnu flere til. Ejeren fortalte mig at han skaber de ekstra arbejdspladser i Wisconsin, fordi han kan lide den måde vi får vor stat fremad på - og han er endog endnu mere opsat på det siden valget.

Uden de positive forandringer, fortalte han mig, ville han ikke have haft tiltroen til at hans virksomhed kunne vokse i Wisconsin.

At forbedre klimaet for virksomheder er ikke kun godt for små virksomhedsejere; det er godt for mennesker som Sandy og hendes familie.


Vi har brug for flere historier som hendes i Amerika, fordi de sidste år har været ganske, så barske.

Som så mange andre steder over hele landet har Wisconsin mistet flere end 100000 job fra 2008 til 2010. Arbejdsløsheden i den periode har toppet over 9%.

Men på grund af vore reformer har Wisconsin fået tusinder af nye jobs og vor arbejdsløshedsrate går nedad siden jeg overtog embedet.

Ligeså vigtigt, vi har forbedret det økonomiske klima for de som skaber jobs.

I dag mener 94% af vore ansatte, at Wisconsin er på den rette vej. Det kan sammenlignes med blot 10%, der mente det samme for to år siden.

Valg har konsekvenser!

Som det var tilfældet i Wisconsin for to år siden da mener alt for mange amerikanere at vort land er på vej ud af den forkerte vej.

Men Mitt Romney forstår, som jeg forstår, at mennesker - ikke regeringer - skaber jobs.
Med det i tanke gør min administration det lettere for folk at skabe jobs i Wisconsin.
Vore reformer sætter de hårdtarbejdende skatteydere forrest - mennesker som Sandy Breth.  

Sørgeligt nok, synes forbundsregeringen at være på vej i den modsatte retning.
På nationalt plan har vi oplevet 42 måneder i træk med en arbejdsløshedsrate over 8%. I sidste måned havde 44 af de 50 stater en forøgelse i arbejdsløshedstallet. Og mere end 12 millioner af vore medborgere er uden arbejde.

Vi har brug for en der kan lave om på tingene i Amerika.

Den leder er guvernør Mitt Romney.

Mitt Romney fik reddet virksomheder i den private sektor. Han reddede De Olympiske Vinterlege. Og han fik statsbudgettet i balance uden at forhøje skatterne, og på en måde der hjalp den private sektor med at skabe flere jobs. .

Derpå, med meddelelse om Paul Ryan som sin makker fik Guvernør Romney ikke kun vist han har erfaringen og den evne der er brug for som præsident, han har  vist han har modet og passionen til at blive en fremragende præsident.

Med dette valg viste han os at det “R” i hans navn, ikke kun står for Republikaner, det står for Reformisten.

Nu mere end nogensinde, har vi brug for reformer: Ledere der tænker mere på den næste generation end blot på næste valg.

Det er hvad vi får med Mitt Romney og Paul Ryan.

Om nogle få uger vil vi fejre 225. årsdagen for for Forfatning. Øjeblikke som det minder os om det som gør Amerika så stort, det som gør os til noget særligt er at gennem vor historie, i krisetider, de være sig økonomiske eller finansielle, militære eller åndelige så er det som gør Amerika så forbløffende, at der altid har været mænd og kvinder med mod, der var villige til at tænke mere på deres børns og børnebørns fremtid end de tænkte på deres egen politiske karrierer. .

Lad dette være et at de øjeblikke. Lad dette være vor tid i historien således at en dag kan vi fortælle vore børn og børnebørn at vi var der, at vi ændrede historiens gang - til det bedre.

Lad os fortælle dem at vi hjalp med til at vælge Mitt Romney og Paul Ryan til at frelse Amerika.

Mange Tak!


http://foxnewsinsider.com/2012/08/28/video-transcript-gov-scott-walker-delivers-speech-at-the-rnc/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails