fredag den 31. oktober 2014

Egypten handler - Amerika tøver

Egypten er langt modigere end AmerikaEgypten har svaret kraftigt igen på et Hamas jihadi terrorangreb der dræbte 30 egyptiske soldater. Svaret har været helikopterangreb, udgangsforbud for 100000 mennesker, og meddelelsen om at man vil bygge en sikkerhedsmur ved grænsen til Gaza.  
Ulig præsident Obama har den egyptiske præsident Sisi ikke betænkeligheder ved at identificere fjenden, og føler ikke behov for at forsikre folket om at de islamiske terrorister er ‘ensomme ulve’ der ikke repræsenterer nogen eller noget.

I stedet vurderede han at angrebet var støttet af kræfter fra udlandet. Han lovede at beskytte det egyptiske militær hjemme, og at fortsætte en “omfattende krig” mod jihadister, og advarer om at krigen mod jihadis ikke vil være afsluttet lige med det samme.

Kontrasten til den amerikanske svaghed er markant. Barack Obama og Hillary Clinton er kendt for deres pro Det Muslimske Broderskab politik. Demokraternes ledere har ført agenter for Broderskabet ind i Det Hvide Hus, Udenrigsministeriet og sat dem i stillinger der kan diktere træning og politik for FBI og Homeland Security for at vise hensyn til de kulturelle følelser. Demokraterne vil ikke lade os have sikre grænser.

Nyeste: Den Demokratiske administrations ideer om beskyttelse for vore soldater mod jihadi angreb på deres familier hjemme i USA, er at familierne skal undgå at forsamles offentligt, de skal fjerne “kendetegn” fra deres beklædning og holde øje med børnenes facebookside.  
The Pentagon Force Protection Agency advarslen har overskriften “De nyeste trusler og tiltag til individuel beskyttelse.”
Advarslen består af 11 forholdsregler der kræver at de ansatte ændrer deres levevis. Herunder:
⦁ Fjerne klistermærker og andre kendetegn fra tøj og køretøjer.
⦁ Benytte forskellige rejsemønstre.
⦁ Undgå store forsamlinger og steder hvor mennesker mødes.
⦁ Vær opmærksom på sine posteringer på Facebook og Twitter.
⦁ Læg ikke noget ud der kan knytte dig til Forsvaret.
⦁ Læg ikke post ud der angiver modstand mod terrorgrupper.
Familierne i militæret må føle sig bedre tilpas nu da præsident Obama er på arbejde.

http://americanthinker.com/blog/2014/10/when_egypt_has_more_guts_than_america.html#ixzz3HbwwsVS2

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails