fredag den 10. oktober 2014

Hvorfor drager unge mænd på Jihad?

Bernie Planck

Ifølge FBI chefen James Comey, er der flere end 100 amerikanere der enten har forsøgt at drage til Syrien og blev arresteret, eller kom afsted og hjem igen til USA. De fleste normale amerikanere, det vil sige, ikke muslimer, er godt og grundigt forvirrede over at unge mænd, født og vokset op i Amerika, der har kunnet nyde friheden og goderne ved et godt liv her, skulle ønske at drage på Jihad og muligvis dræbe medamerikanere.

Jeg er ikke forundret!

Enhver der virkelig har Islam i deres hjerter skal af ren og skær nødvendighed hade Amerika, vor levevis, og hade ikke-muslimer. Men dette er ikke den eneste årsag. Som jeg forklarede i min artikel

Årsag 11: Ingen morskab: Ingen nøgne kvinder. Ingen stævnemøder. Ingen ugifte mænd og kvinder må noget sted være sammen. Ingen kønne kvinder på strandene.
Årsag 13: Du får at vide at når du dør bliver alting meget bedre.

Det vil sige, seksuel frustration - påført af den muslimske kultur og hvis eventuelle tilfredsstillelse man kan se frem til i Himlen, avler terrorister:


Skriver Dr. Tawfik Hamid om de år han var aktiv terrorist i sit hjemland Egypten, med fokus på en udbredt grad af hvordan seksuel frustration, fremmet af den traditionelle islamiske kultur, gav en god grobund for terrorismen. Dr. Hamid, der nu arbejder som politisk konsulent i Washington D.C. fortæller, hvordan han som en ung studerende sammen med kolleger blev rekrutteret til forskellige radikale organisationer. Ifølge Dr. Hamid, var det primære der virkede tiltrækkende på disse grupper og deres jihadist mål, ikke som sådan religiøse, det var heller ikke på grund af noget had til Vesten. I stedet var motiveringen til at slutte sig til sagen primært deres “ekstreme seksuelle frustration.”
Parents of Mohammed Hamzah Khan
Forældrene til Mohammed Hamzah Khan

Du har måske læst om den nylige arrestation af Mohammed Hamzah Khan, teenageren fra Chicago, der forsøgte at snige sig ind i Syrien for at slutte til Jihad hos Islamisk Stat. Hans forældre er på billedet. Måden de er klædt på forklarer fuldstændig Mohammeds sindstilstand. Hvis de var normale mennesker, så ville han som enhver amerikansk knægt have haft et samleje, og ville ikke have skullet slå sig selv ihjel for at få seksuel tilfredsstillelse i Paradis.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails