fredag den 17. oktober 2014

Hvorfor muslimske mænd ikke bryder sig om kvinder

Bernie Planck

Jeg har skrevet indgående (mere end 84 artikler) om islamisk kvindehad, og omtalt voldtægter, syre i ansigtet skilsmisser, æresdrab, steninger for utroskab og andre vilde og brutale behandlinger af muslimske kvinder, og næsten al den barbarisme tilskyndes der faktisk til i Koranen.

Det var først da jeg læste en 2010 undersøgelse, at det stod tydeligt for mig at skønt Koranen definerer en kvinde som kun halvt så meget værd som en mand, selvom Koranen nærmest opmuntrer til at man kan slå en ulydig hustru, og skønt Koranen tillader voldtægt af vantro kvinder, så er disse forskrifter i sig selv med til at tillade mænd at mishandle kvinder, men de får ikke automatisk muslimske mænd til at foragte og forhåne kvinder.

Ny forskning har vist at mænd finder, at timeglas figurer er sexet, hvilket hjælper vor art til at udvikle sig gennem evolution, da velformede hofter hos kvinder forbindes med frugtbarhed og god sundhed. Faktisk har evolutionen ladet mænds hjerner finde, at attraktive kroppe er belønnende. Så ved at se på attraktive kvinder sendes der ‘glade’ følelser gennem en mands krop. Når en mand har ‘glade’ følelser så bliver han mindre ubehagelig og voldelig mod det som får ham til at have det godt.
scarlett johansson hour-glass figure
Photo Credit: Return Of Kings

Muslimske mænd får sjældent lov til at nyde at se på en næsten nøgen smuk ung kvindekrop på grund af deres religion og derfor ser vi at unge muslimske mænd som gruppe betragtet er vrede og frustrerede i højere grad end nogen anden gruppe i vort land.

Løsningen? Smid burkaen, hijab, abya, niqab og det som eller slører den kvindelige anatomi.


Note:


At betragte en velformet kvinde kan føles som en belønning for mandens hjerne, ligeså meget som det at drikke alkohol eller tage stoffer kan medføre, afslører ny forskning.

Disse resultater kunne forklare, hvorfor mænd kan være meget optaget af pornografi, føjer forskerne til. Smukke hofter hos kvinder forbindes med frugtbarhed og god sundhed. Som sådan, giver det mening at evolutionsmæssige undersøgelser i forskellige kulturer har vist at mænd typisk finder timeglasfiguren sexet.

I forskningen benyttede man 14 mænd, gennemsnitsalder 25, og lod dem vurdere, hvor attraktiv de syntes billeder af nøgne bagdele hos syv kvinder var, før og efter kirurgisk indgreb der efterlod dem med mere velformede hofter. Disse operationer reducerede ikke vægten, men omfordelte den blot, ved at man implanterede fedt fra livet ind i ballerne.
Hjernescanninger af mændene afslørede at når de betragtede kvinderne efter operationen, da aktiveredes de dele af hjernen der har med belønning at gøre, herunder regioner der er associeret med stoffer og alkohol.

Det kan sådan set ikke være særligt overraskende at evolutionen har fundet på dette.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails