onsdag den 15. oktober 2014

Ikke altid andres skyld hvis man har problemer

Bernie Planck
Bloggeren fra Vestindien Julian Abagond har indledt en interessant diskussion om sorte og hvides racisme på sin  blog for nogle år siden, og det kan læses her. Læs endelig kommentarerne. Der er ingen ende på læsere der lægger skylden for de nuværende forhold for sorte på hvides racisme og nogle på tidligere tiders institutionaliserede slaveri.

Jeg har svaret med følgende:

Langt flere jøder er blevet holdt som slaver, blevet slået ihjel, diskrimineret imod i længere perioder og i flere lande end nogen anden gruppe eller race. Jødernes nutidige succes (Flest Nobel pirser, dominans i Hollywood, finansiel succes, højere IK, politisk magt) skyldes ikke at de lægger skylden på de hvide, eller synker ned i selvmedlidenhed, eller hyler op om tidligere tiders hykleri og diskrimination.

Deres succes er direkte forbundet med deres store opmærksomhed på uddannelse og deres indbyrdes hjælpsomhed. Thucydides havde kun delvist ret - gruppeinteresse, ikke egeninteresse, hjalp jøderne til ikke kun at overleve, men klare deres fjender.  

I det store og hele hjælper sorte ikke andre sorte, og det du kan betragte i næsten alle sorte kvarterer er det kinesere, hinduer, og andre etniske grupper der åbner forretninger. De sorte som vil have høje uddannelser bliver af sorte selv betegnet som “opfører sig som hvide.”

Sørgeligt nok så er det sorte demagoger, der kun søger egeninteresse, der holde store dele af deres medsorte i fattigdom uvidenhed og fiasko. Du kender dem: Al Sharpton og andre af hans type.

Hold op med at give de hvide skylden,, hold inde med at dyrke selvmedlidenheden, og kom sår over slaveriet - en jøde i fattigdom hyler ikke op om hvad der skete for tusind år siden ved Farao og elite egypterne for hans nuværende problemer.

Hold især op med at lytte til Al Sharpton’erne, Jesse Jakson’erne og andre racehadsoppiskere.

Vil du gerne vide hvem der gør sorte til ofre? Det er ikke de hvide:

Black failure due to liberal lies

Det er yderst vanskeligt at benægte at vore bykerner er blevet inficeret med kriminalitet, stoffer og en astronomisk mordrate begået næsten udelukkende af sorte (især steder som Chicago og Detroit).
....sorte er næsten altid gerningspersonerne, og ofrene for sådanne forbrydelser. Sorte er med andre ord ofre for deres eget folk i et stort antal, og intet af det skyldes hvide eller racefordomme.
...
Venstreorienterede peger på “arven efter slaveriet” som den dominerende faktor der har forårsaget at mange sorte ikke har succes. Sorte der hører til den venstreorienterede gruppe ser sig selv og deres folk som ‘evige’ ofre for den hvide mand, der styrer et ‘system’ der favoriserer hvide over sorte.

Venstreorienterede har blindet de fleste sorte så de ikke kan se de ægte grunde til deres fiasko: Den venstreorienterede velfærdsstat og ghettokulturen. Hvis sorte skal have succes så skal de opføre sig som hvide og holde inde med at være afhængige af regeringen.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails