torsdag den 2. oktober 2014

Styr på fakta er vigtig inden man dummer sig

Bernie Planck
Jeg lyttede til Curtis Silwa og Ron Ruby på Radio 770 WABC i New York i går, da jeg hørte Rubys tilbyde sin holdning om at Amerika er den største trusel mod verdensfred baseret på det antal mennesker vort land har slået ihjel.
Civil Rights attorney Ron Kuby (center)
Useful idiot Ron Kuby

Jeg formoder derfor, at hvis en politibetjent skyder 3 bandemedlemmer under en konfrontation og bandemedlemmerne kun slog en uskyldig ihjel, så er det betjenten der er en større trussel for samfundet? Sikken en idiot.

Trods det absurde i påstanden om at de som slår flest mennesker ihjel er en større trussel mod verdensfreden synes Ruby absolut intet at kende til Islams historie i det seneste århundrede.

Lad os se på antallet muslimske civile slået ihjel af US styrker i de sidste 100 år - selv hvis vi benytter et meget oppustet antal - er det langt færre end een eller to millioner.

I samme tidsrum slagtede pakistanske muslimer flere end 3 millioner på mindre end et år tilbage i 1971 (se denne artikel på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.dk/2014/05/muslimer-slagtede-mindst-100-millioner.html


Amerikanske soldater er de rene Pigespejdere sammenlignet med muslimer. Ron Ruby er en idiot - en nyttig idiot for islamisk terror.

Foto undertekst: STATEN ISLAND, N.Y. -- August 23, 2014. Borgerrettigheds advokat Ron Kuby (i midten) ved "We Will Not Go Back" marchen og demonstrationen som Al Sharpton og National Action Network arrangerede for at kræve retfæridghed for familien Eric Garner, hvis død blev erklæret manddrab af NYC Medical Examiner. Garner døde den 17. juli 2014 under arrestation af politiet. Medical Examiner erklærede at dødsårsagen var en ulovlig hindring af vejrtrækning og “tryk på brystet” - hvilket foranledigede borgerrettighedsfortalere til at organsisrre denne meget store demonstration med cirka 4000 deltagere. 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails