fredag den 13. januar 2017

Censur af CNN? Eller kræves blot ordentlig journalistik?

CNN censurerer sig selvEn eller anden dag kan Bill O'Reilly måske føje Killing CNN til hans liste over historiske bøger der omfatter Killing Kennedy og Killing the Rising Sun.

Den er et varsel om et vigtigt vendepunkt i amerikansk historie - vor politiske propagandamaskines døde og vækkelsen af den ægte journalistik.

Jeg har nu i et stykke tide undgået at referere til de fleste amerikanske nyheds institutioner som "mainstream media" og i stedet benævnt dem som det de er: Ministeriet for Propaganda (MfP).
Billedresultat for fake news
Jeg ved det udmærket godt - der kommer en tid, hvor vi formodes at holde inde med at beklage os over en dagsorden i nyhederne. Det svarer til at klage over vejret som vi jo intet kan gøre ved. Donald Trump viser det kan være anderledes. Hvis liberale kan påstå, at de kan stoppe global opvarmning så kan vi med lige så god ret hævde at Trump kan standse den globale forurening som MfP udspyr, og det i så store mængder at mange af os er blevet vænnet til det.

Tidligere blev konservative latterliggjort for at “det er pressens skyld.” Vi blev sammenlignet med eleven der hævdede at “hunden åd mine lektier.” Ikke længere. I dette valg gjorde hunden sit allerbedste og blev kvalt i forsøget. Samtidig med russerne får skylden for at “hacke Hillary” hackede MfP Trump, men uden kendsgerninger - med fupnyheder.

Denne gang lykkedes det ikke. Millioner af frustrerede amerikanere gennemskuede planen og gjorde oprør. I stedet for at MfP’s løgne forførte os, kom vi til at foragte MfP.

I dag fører Trump kampen mod CNN, og dermed mod alle de andre alfabetbureauer der har forhånet og nedgjort ham, samtidig med de helt åbenlyst stod på Hillarys Clinton og hendes medslyngers side.

I stedet for at the New York Times informerer os, synes de at det var deres pligt at misinformere os, at overbevise os at der ikke skulle stemmes på Trump - men jo mere mudder MfP kastede mod os des mere mudret blev de selv.

I går gjorde Trump det krystalklart at CNN har overskredet den røde linje - du ved den Obama advarede russerne mod at overskride i Syrien. Det gjorde russerne så bare, og Obama klynkede. Trump er helt færdig med røde linjer. Han bygger en mur, og CNN udelukkes fra nyhedskonferencer. Han nægter konsekvent at tillade dem at udøve deres fupjournalistik ved at nægte at tillade dem at stille ham spørgsmål under hans konferencer.

De som måske mener det ikke er særlig heldigt med muligheden af officiel censur bør samtidig minde sig selv om at CNN er ‘censureret’ for ikke at fortælle, men for at lyve

De anklagede faktisk Trump for at ansætte russiske prostituerede der skulle urinere på en hotelseng, hvor Obama havde sovet - og derpå havde CNN på pressekonferencen så den frækhed at anklage Trump for “upassende opførsel” ved at han nægter at svare på deres propaganda.  

Det er forbi for Jer CNN. Lad jeres liberale kohorter i andre dele af propagandamaskinen lægge mærke til det.

Når man går løs på Trump med løgne, vil han gøre noget ved krænkelse med det mest effektive våben af alle: Sandheden.

For at parafrasere en berømt Demokratisk præsident (FDR) ‘det eneste der er at frygte er Trump.’ Det bør i notere Jer.  

http://www.americanthinker.com/blog/2017/01/killing_cnn.html#ixzz4VX9skkc5

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails