tirsdag den 3. januar 2017

Hvor megen sympati skal man have for gravid blaffer bortført Afghanistan?

Hvor megen sympati skal man have for gravid blaffer bortført  Afghanistan?En familie af blaffere kidnappet i Afghanistan kom med en video der indtrængende anmoder præsident Obam om at løslade en terrorist så de kan få deres frihed. i
En amerikansk kvinde og hendes familie er blevet taget som gidsler på fjerde år i Afghanistan og har bønfaldt præsident Obama om at sikre deres løsladelse før han forlader posten i næste måned, ifølge en video der blev offentliggjort mandag.
“Vær venligst ikke den næste Jimmy Carter,” sagde Caitlan Coleman, 31 mens hun sad med sin mand Joshua Boyle, en canadier, og deres to børn, begge født i fangenskab. “Giv blot de som har taget os til fange oget så de og du kan redde ansigt og så vi kan forlade regionen for stedse.”
Parret er blevet holdt som fanger af Haqqani network, en Taliban fraktion der pågreb dem sent i 2012, da d var på rygsæktur i Wardak porvinsen, der er et sted hvor oprørerne står stærkt og i nærheden af Kabul. Ms. Coleman var dengang gravid med deres første barn.
Amerikanske embedsmænd sagde at Haqqani netværket kræver løsladelse af Anas Haqqani, en af deres ledere, der blev fanget af det afghanske efterretningsvæsen i 2014.
Hvad galt er det med denne beretning? Hvem tager på “rygsæk- blaffertur” i Afghanistan? Hvem går der når man samtidig er gravid i Afghanistan? Svaret: INGEN der er vel forvaret. Det er præcis den slags historier vi læser om, folk der sniger sig ind i Nordkorea og derpå hyler op om at de skal hjælpes fordi de blev taget til fange.

Ms. Coleman, folk ønsker ikke at komme ind i Afghanistan, de vil ud derfra - alle undtaget narkohandlere og islamister. Afghanistan er ikke Australien. Kandahar er ikke Bali. Du må have vidst hvad du havde gang i, og du er i særlig grad ansvarlig når du er gravid. Og nu ønsker de at Amerika frigiver en terrorist for at du kan blive fri? Og du får endnu et barn med din mand mens du er i fangenskab? Der er noget helt og aldeles galt!

Dog er de ikke de eneste.
:
Haqqanis mener man tilbageholder mindst to andre amerikanere, herunder en universitetsprofessor der blev bortført i august og en mand fra Massachusetts der blev taget i 2014.
Hør nu her: Hvis du blev bortført fra New Yorks gader, bedøvet og sendt til et hul i Afghanistan, ja så fortjener du sympati. Men da ikke disse mennesker. Jeg aner sådan set ikke hvordan en civilist kan komme ind i Afghanistan.

Slut spørgsmål: Hvis du var udenrigsminister hvad ville du da sige til Ms. Colemans fangevogtere.

Ed Straker is the senior writer at NewsMachete.com.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails