onsdag den 25. januar 2017

Kvinder marcherer mod Trump - er alle kvinder enige?

De kvinder taler ikke på mine vegne
Jeg er en pro-liv kristen.

Så er det sagt. Jeg er ikke en “led kælling” og det ønsker jeg heller ikke at være.

Da jeg så fotos og videoer fra sidste weekends Women’s Marches med deltagerne der stolt var iført “kattehatte” jeg vi nemlig ikke nedværdige mig selv ved at bruge p-ordet) var jeg flove på deres vegne. Havde deltagerne så ret til at gøre det de gjorde? Absolut. Er der marginaliserede borgere i dette land? Helt sikkert. Er jeg så en af dem? Næppe. Talte disse demonstrerende så på mine vegne? Så sandelig ikke.

Jeg støtter fuldt ud retten hos amerikanerne til fredeligt og med overholdelse af loven at protestere (og ja, nogle af dem er mine venner), men jeg ville respektere dem mere hvis de ikke var iført deres vulgære hatte og fjernede de hadske slogans på deres skilte. Jovist, jeg forstår de protesterer mod Trumps krænkende kommentarer. Jeg kan bekræfte deres ret til at give udtryk for frygt over hvad valget af præsidenten kan komme til at betyde for vort lands fremtid. Jeg støtter og accepterer de har ret til at give udtryk for deres holdninger. Men de taler altså ikke på mine vegne.
Billedresultat for pussy hats


I præsidentkampagnen sagde Michelle Obama “Når de går lavt, går vi højt,” jeg er helt enig med Mrs. Obama. Men det jeg så i sidste weekend var langt mere som “Når de går lavt, går vi endnu lavere.” De vulgære hatte, de hadske skilte, frækheden som nogle i marchen gav udtryk for overfor de som ikke er enige med deres retorik - jeg tror at disse elementer, ironisk nok, havde den effekt at de marginaliserede kvinder frem for at ophøje dem. Vi kvinder kan gøre det langt bedre end det vi så.

Tror jeg at Donald Trump alene er løsningen på Amerikas problemer? Niks!

Men trods hans tidligere kvindeforagtende kommentarer tror jeg at han kan være det der skal til for at skabe forandring. Moses, David, Salomon, Samson og Jonas var alle ufuldkomne mænd, med de blev udvalgt som instrumenter for forandring af en højere magt der stod for noget bedre.

Millioner af kvinder protesterede imidlertid fredeligt i sidste weekend. Men i november marcherede endnu flere kvinder til stemmeboksene for at lade Amerika vide at de var klar til forandring, selv under en ufuldkommen ands ledelse.

Det er de kvinder der taler på mine vegne.

Teresa Ford is a retired high school principal and English teacher

http://www.americanthinker.com/blog/2017/01/these_women_dont_speak_for_me.html#ixzz4Wf8Nt7Qv

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails