tirsdag den 10. januar 2017

Trump,Meryl Streep og handicappede

Fakta tjek: Er Meryl Streep overvurderet?

Medierne elsker bare de to ting. Berømtheder der hyler op om Trump og fup kendsgerninger.

Her har vi så en situation der omfatter begge dele da The Point's Fact Check kontrollerer Trumps vurdering om at skuespillerinden Meryl Streep faktisk er overvurderet.
Kontroversen begyndte da Meryl Streep jamrede ved Golden Globes over at Hollywood berømthederne var blandt de mest nedgjorte i det amerikanske samfund.
"Os alle på dette sted tilhører faktisk det mest nedgjorte segment i det amerikanske samfund lige nu. Tænk over det. Hollywood, udlændinge og pressen. Men hvem er vi. Og som I ved hvad er Hollywood egentlig? Det er blot nogle mennesker fra andre steder.” ..”Hollywood har masser af udlændinge og udefrakommende. Hvis man smider dem alle ud, har man intet andet at se end fodbold og kampsport - der ikke er kunst.”
Kommende præsident Donald J. Trump svarede  ved at kalde Meryl Streep overvurderet.
Dette gør ham langt mere kvalificeret som filmkritiker end de fleste aktuelle kritikere fra samme branche der nægter at anerkende denne simple kendsgerning.


Er Meryl Streep faktisk overvurderet?


Meryl Streep afleverede sin kritik da hun modtog en pris for sin livslange præstation. Hvad har Streep egentlig bidraget med?

I det sidste årti har hun ikke haft en eneste rolle som selv hendes fans gad beskæftige sig med. Rollen som Thatcher var netop den slags trist politisk tilsvining, som hun selv hyler op imod. At forsøge at spille Julia Child var en elendig, ydmygende fiasko. Man skal helt tilbage til Doubt for at finde en rolle nogen faktisk kan huske hende i.

Enten det eller hendes, ikke tilsigtede, selvparodi i The Devil Wears Prada.

Sandheden er. at Streeps karriere toppede i 1982 med Sophies Choice. Da Out of Africa så kom nogle få år senere var hun allerede en cliche. Siden dengang har Streeps største præstationer været at spille sig selv. Enhver kender hendes diktion og hendes ‘omhyggelige præstationer’ som ‘stor skuespiller.’ Minus de faktiske store filmroller.  

Meryl Streep eksisterer ved at spille Meryl Streep. Det er ikke usædvanligt i Hollywood, hvor de største skuespillere er ‘varemærker’ der spiller sig selv i det virkelige liv. Og så af og til laver film.


Det er definitionen på at være overvurderet.


Streeps livslange indsats er at være kendt for det skuespill hun ikke magter. Betragt hendes Golden Globes selvforherligende tale som blot endnu en elendig optræden.  
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.
Her er så en video der viser at Trump sådan set gør nar af alle, inklusive sig selv med samme mimik han benyttede over for en journalist og som altså har forarget Hollywood kendissserne.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails