søndag den 8. januar 2017

Selvom det nu var russerne der gjorde det.....

Selvom det nu var russerne der gjorde det...Jeg har brugt de sidste 30 dage på på TV højlydt at gøre opmærksom på følgende punkter - og det siver ikke ind. Det er vidst på tide at få disse kendsgerninger ind i diskussionen.

Først og fremmest står det vist rimeligt klart, at det ikke var russerne der hackede DNC (Democratic National Assembly).

Der har været en masse hyleri og ingen beviser, og det er klart, at det er de etablerede hos GOP (Republikanerne) og hos Demokraterne der på desperat vis forsøger at sætte Trump i et dårligt lys, kriminalisere ham for at redde det beståënde - status quo.
Billedresultat for the russians did it

Men lad os nu formode at russerne faktisk hackede DNC. Her følger så 3 meget vigtige punkter:

  1. DNC er ikke en del af Uniteds States regeringen. Gennem primærvalgene,da Sanders og Trump blev ‘gennemtævet’ hørte vi konstant. at de politiske partier er private organisationer. En hacking af DNC er overhovedet ikke spor anderledes end en hacking af Kentucky Fried Chicken i et forsøg på at få fat i deres opskrift. Det ligner hackningen af SONY som blev udført af Nordkorea. Dette er altå ikke et nationalt sikkerhedsspørgsmål.

  1. Alt Wikileaks har åbenbaret har været til troende. Hvis NBC, ABC, FOX og CBS ikke vil fortælle os sandheden om vore politiske partier, hvorfor er det så forkert at udenlandske interesser fortæller sandheden til det amerikanske folk? Hvis russerne nu virkelig hackede DNC så giv dem dog Medal of Freedom, de udstillede en samling korrupte løgnere der næsten fik kontrol med vor regering.

  1. Er der nogen der blot et sekund overvejer at vi ikke ville gøre det samme over for russerne? Vi har gjort det i adskillige lande. I Nigeria arbejde Obama med David Axelrod for at føre kampange mod den siddende præsident for at hjælpe med til at få valgt en muslim som præsident. I Israel har Obama på desperat vis ført kampagne mod Nethanyahu. Vi har gjort det der er langt værre end denne hacking mod andre lande - hvorfor tuder vi så mange tårer når en udenlandsk magt udstiller Hillary i et pinligt lys?  
Billedresultat for the russians did it

http://www.americanthinker.com/blog/2017/01/even_if_the_russians_did_it.html#ixzz4V9kHJxh8

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails