søndag den 22. januar 2017

Jagten på Trump er gået ind - sammenlignes med Nixon

Så er mediernes jagt på Trump i fuld skrue - sammenligning med NixonHvad er den bedste metode til at mistænkeliggøre at præsident Trump er korrekt indsat som præsident? Spil Nixon kortet ud - og gør det tidligt og silde og ofte.

At nævne Richard Nixon og Trump i samme sætning er blevet vist til overmål i denne uge, da medierne forsøger at angribe Trump og hævde han er i samme kategori som den vanærede præsident.

Beviser:

1. NPR bemærker at Trumps valg af musik ligner Nixons rigtig meget. (Og så er Trump præcis som Nixon, ikke sandt?)
2. Time Magazine påpeger at indsættelses boykots er ligesom de boykots der var over for - Ja du ved sikkert hvem.
3. The L.A. Times siger den bedste sammenligning med en anden præsidents indsættelsestaler er (har du regnet det ud) ... Nixon!
4. The Daily Beast besvarer spørgsmålet. “Hvorfor Trumps indsættelse kan ligne Nixons.”
Billedresultat for nixon trump

Der var rigtig mange Trump-Nixon sammenligninger under valgkampagnen og straks efter valget. Men hvorfor har venstrefløjen så travlt med en person der var præsident for 40 år siden?

At få Nixon bragt i knæ var det højeste mål for venstrefløjen efter 2. Verdenskrig. Det betød man forenede medierne, Kongressens Demokrater, de førende og mest venstreorienterede grupper - og det på en måde der ikke er blevet anvendt før og ikke siden da.

Det er ikke fordi man ikke har forsøgt. Under Iran-Contra skandalen var Washington Post redaktør Ben Bradlee helt oppe at køre idet han mente han kunne genoplive hæderen fra Nixon dagene, og også få Reagan sat på porten.

Hele "Bush lied, people died” bevægelsen” anført af Michigan Rep. John Conyers, forsøgte at anlægge rigsretssag mod George Bush for at være gået i krig i Irak under falske forudsætninger. (De forsøgte også at bringe Bush, og nogle af hans rådgivere for en krigsforbryderdomstol).

At det mislykkedes for venstrefløjen at forenes om at fjerne disse Republikanske præsidenter skyldes i stor grad at der var en pokkers masse færre venstrefløjstosser tidligt i 1980’erne, og de derfor ikke havde nok magt.

Men at oppiske hysteri om Trump i Det Hvide Hus har været en hel del lettere når man kan fremmane det dyste billede fra Nixon administratione og formode at Trump vil handle forfatningsstridigt. Naturligvis havde venstrefløjen intet imod da Obama udstedte forfatningsmæssige betændte executive orders, men nu er der en Republikaner i embedet - og hvilket forskel det dog udgør - i det mindste for dem. .

Dette bevidste forsøg på at underminere den nye præsident ved at sammenligne ham med en præsident der var anklaget for kriminelle handlinger (måske) vil ikke lykkes ved at folk så skulle mene at Trump og Nixon er af samme alen.
De fleste vælgere i dag var ikke født da Nixon var præsident, og des mere aner de ikke hvad han kunne have gjort forkert.

Men ikke at genopfriske de tider hvor venstrefløjen bragte en præsident til fald er bare alt for fristende til ikke at forsøge igen.

http://www.americanthinker.com/blog/2017/01/media_full_of_nixon_comparisons_to_trumps_inauguration.html#ixzz4WNRnlbIN

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails