tirsdag den 3. januar 2017

Obamas sabotage af Trump og forholdet til Rusland

Obama saboterer et bedre forhold mellem Rusland og Amerika

Barack Obama er ikke en standard amerikansk præsident. På den ene side har han gjort det meget klart at han betragter US Constitution som den største velsignelse for dette land, på den anden side betragter han det blot som et stykke papir.


Abe Lincoln ville have været stærkt imod en sådan indstilling, men det han Lincoln jo slet ikke vide noget om, ikke sandt?


Nutidens Marxo-Jihadister der leder vore universiteter med en rædselsstyre af Politisk Korrekthed er enige med Obama, og det er det der har betydning. Forkast dog the Constitution og følge Sharia Lov, især I feminister.


Hvad gør Obama så ved at imitere de forkerte ideer hos Senator Joe McCarthy. Åh nej, Åh nej. Nu slår Den Kære Leder så pludselig ned på Vladimir Putin. Hvilken overraskelse.
Billedresultat for obama the saboteur
Som “bevis” udbreder Obama sig så om fuprapporter der tilegnes CIA og FBI der er fuldstændig under hans tommel og kontrol. Hr. Putin bider ikke på maddingen, fordi han gennem livet har lært om provokatsya som et værktøj til at fremme Sovjets politik.


Og Putin har forkastet kommunismen til fordel for Den Russisk Ortodokse Kirke, og mere end halvdelen af Rusland befolkning anerkender dette, der stadig husker rædselsgerningerne i Stalins forfølgelser, med død til følge, af præster og afbrændinger af kirke og forfølgelse af troende Ortodokse. Hr. Putin sikrer sig at fotos med ham og Patriarken af Moskva kan ses på nettet, for at forsikre sit folk om at Stalins forfølgelser ikke vil gentage sig mens han har ‘vagten.’ Og han lover at ‘kastrere’ enhver jihadist der ville kunne lave problemer (især Tjetjenerne).


Trump og hans udenrigspolitiske hold er udmærket kendt med det moderne post-Sovjet Rusland. Det er ikke et Jefferson demokrati, men det er vi såmænd heller ikke længere. Rusland er et moderne blanding af Zarismen og realpolitik, noget langt bedre end under Stalin, og mere økonomisk klogt end under Gorbachev. Putin er en PRAGMATIKER.


Lad os se på verden ud fra hans vinkel. Europa er ved at falde for et jihadistangreb, og har ikke lært at man skal beskytte sine grænser mod dem, som Japan gjorde - og gør. Japan tillader ganske enkelt ikke muslimske immigranter til landet. En meget traditionel løsning for at beskytte hjemlandet.


USA er en nation af indvandrere, som vi alle ved, men Venstrefløjen siger ingenting om vor konstante beskyttelse af grænserne før Obamanoi og Clintonitis fik overtaget. Dagens liberale venstreorienterede (LL) er fuldstændig uvidende om amerikansk historie, og gennemsnits LL’eren tror faktisk vi modtog enhver tyfus befængt Maria fra Europa og Sydamerika. Hvad tror du Ellis Island skulle være? Det var en karantænestation og en indgangsportal, hvor irere, tyskere, jøder og hollændere og alle de andre nationaliteter blev udspurgt af immigration officerer, der derpå gav dem helt amerikanske navne. Derfor blev Boris Dzyugashvili til Bernard Miller og så videre. Da de ofte kom fra ludfattige lande antog de deres nye navne og nye identiteter. (ikke som Barry Soetoro der blev Obama).


Donald Trump synes at være udmærket vidende om historien, han har gået på et militærskole og the Whaton School of Finance, og brugt hele sit liv på at forhandle med hotel og bygningsarbejdere fra udlandet, som Skotland, hvor han har sit store golfanlæg. Det lærer man altså af gennem 40 år.


Trump's ministerhold er muligvis det bedste siden Dwight David Eisenhower, der var yderst omhyggelig med sine udnævnelser.


Derfor har The Donald og Putin talt om en fælles US_Rusland front mod Jihad.


Obama er en ‘jihadofil’ og nu kan vi se hvorfor han kastede en PR hammer mod Putin, der formodes at hacke og lække Podestas mails til Wikileaks. Den Store O planter en fortælling som han vil gentage igen og igen under Trump, for at holde sine trofaste følgere fast i deres favorit kult bedrag og i tilbedelsen af ham. Ved at gå imod Trump og Putin garanterer han en saudisk pengestrøm og støtte fra de i skræmmende grad misinformerede marxister på uiversiteterne, og hos de sorte amerikanerne der endu ikke har opdaget fupnummeret.


Obama elsker magt, og det eneste der er bedre end magt er mere magt. Det er selve årsagen til han er til, og her ved slutningen af hans præsidentskab er han blevet mere og mere irritabel og deprimeret. Sådan er han.
Billedresultat for obama the saboteur
Nu har han så fundet løsningen. The Obama fra fremtiden vil være præsident for livet, måske ved at stille Michelle (sådan gjorde Bill Clinton jo med Hillary) op, eller et andet fjols, eller måske vil han mingelere det på en måde så han bliver Præsident over Verden ved at blive nomineret som Generalsekretær for FN:


Det er derfor han offentligt ydmyger Israel i dag, idet han ved at dette vil blive hyldet af alle de muslimske mørkemænd i verden. De vil huske på de 8 år med ham og give ham masser af politiske penge og støtte.


Den amerikanske gennemsnitsvælger er i forbløffende grad uinformeret, mere end nogen anden generation af amerikanere. Man kan være helt sikker på, at det er Obama udmærket klar over og udnytter.


Samtidig gør Stor O sit bedste for at lave rav i enhver tilnærmelse mellem Trump og Putin. Hvis US og Rusland skulle slutte sig sammen i kampen mod Jihad, ville man sejre stort. Lige så stort som i 1. Verdenskrig, da Det Osmanniske Kalifat fald.


http://www.americanthinker.com/articles/2017/01/obama_is_sabotaging_russianamerican_rapprochement.html#ixzz4UajBQh00

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails