torsdag den 26. januar 2017

Hvad er bedst, fjendskab med Rusland eller fordragelighed? Trump og Demokraterne

Bernie Planck

Jeg erindrer tydeligt under valgkampagnen at Demokraterne konstant udbredte deres overbevisning om at Donald Trump var alt for farlig, for skræmmende, for uansvarlig til at være præsident. At han var så tåbelig en klovn at han end ikke kunne indse at hans Tweets kunne være starten til en kernevåbenkrig. Selv nu, efter han vandt valget, mener 94% af de venstrerorienterede (ifølge en frisk meningsundersøgelse ved Pew Research Center) at Trump vil være “for impulsiv” når der skal tages vigtige beslutninger.

Altså,  hele tiden, under  kampangen og selv nu er Demokraterne gået i selvsving over hans venlige tilnærmelser til Putin og over Trumps påstand om at 'U.S. ville ‘få det godt med Rusland hvis han blev valgt.'
putin Trump love affair
Photo Credit: USA Today

Lad os lige få det på det rene: Trump vil være årsag til en atomkrig med Rusland fordi han er for uansvarlig og på samme tid er de bekymrede over at han måske kunne indgå på fredsommelige forhold med Rusland fordi de mener han er en russisk medløber.? Hvad er rigtigt?  

Du kan være sikker på at Demokraterne ville foretrække en krig frem for fred med Rusland? Hvorfor, ganske enkelt: Demokraternes chance for at vinde præsidentembedet i 2020 er lig 0 hvis Trump viser han er ansvarlig og dygtig som præsident.En succesrig Trump er det bedste for Amerika og det værste for Demokraterne.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails