onsdag den 22. august 2012

Vort saudiske problem!

Vort saudiske problem

                           
Ralph Peters

Voldelige fanatiske bevægelser brænder ud. For nogle af dem kan det tage noget længere tid end for andre, men ingen varer ved.

Uundgåeligt vil deres stadig stadig flere udskejelser kræve den værste pris blandt deres egne, fremmedgøre befolkningen fra det som de hævder at støtte. Hvis “revolutioner opsluger deres egne.” da er religionsmotiverede oprør den ultimative kannibalisme: Vidner til al-Quedas hensynsløse slagteri på medmuslimer, en blodtørst der, sammen med vore succesrige anti-terrorangreb har skubbet det sidste årtis ‘bøhmænd’ langt ud på overdrevet (al-Quedas seneste meddelelse om deres uønskede- støtte til anti-Assad oprøret i Syrien er endnu et deperat forsøg på at virke relevant.)

Min pointe? Det er på tide at skifte fokus til de mere seriøse islamiske fjender af civilisationen, af friheden og af elementær anstændighed: Saudierne. Al-Queda har med sin dagsorden en indbygget selvødelæggelse, men Saudierne er den form for trussel der holder længst ud: Nederdrægtig, perverteret og tålmodig.     

Jeg er ikke bekymret for Obama administrationens seneste velsignelse af salget af, endnu engang, for 30 milliarder dollars våben til Saudi Arabien, da saudierne er altfor kujonagtige, for dovne og inkompetente til at benytte dem på effektiv vis. Truslen fra Riyadh er ikke militær - den er militant.     

Det ene område hvor saudierne er knald- og dødsensfarlige er global underkastelse af ethvert samfund hvor der er muslimer tilstede. Det første man skal forstå om de saudiske ledere er at de er sådan set ligeglade med muslimer, men kun bekymrer sig om Islam - deres syge, Beduin -hillbilly version af den? Dette er en kritisk forskel som de fleste af os glemmer, men jeg har set det i arbejde, og på første hånd, fra Kenya til Indonesien. Saudierne er fuldstændig ligeglade med om ti- eller endog hundredmillioner muslimer lever et liv i elendighed og snavs - så længe de holder Islam “ren.”
 
 

I hvert land som saudierne opererer i - ikke mindst i USA - er deres mål det samme: Forhindre muslimer i at integrere sig i værtssamfundet og acceptere det samfunds værdier. Saudiernes mareridt er det veluddannede, selvskabte menneske i et frit samfund. Derfor hælder saudierne penge ud til at optræne radikale mullaher, til at betale for moskeopførelser og Koranskoler, der mest er kendt for deres intolerance, og til at overtale familierne til ikke at give deres børn, sunde, verdslige uddannelser. Når de kan slippe af sted med det -- jeg har oplevet det gang på gang - bestikker saudierne fattige muslimer til at tage deres børn ud af statsskoler, hvor de måske kunne lære nyttige færdigheder og derpå placeres de i madrassahs hvor fokus er på at lære Koranen udenad (en evne, der ikke er megen eftersprøgsel efter blandt Fortune 500 virksomhederne.)  

For at fremme denne dagsorden bruger saudierne også på ekstravagant vis midler til at bygge moskeer. hvor der blot er ganske få muslimer - for det første for at markere Islams territorium, og for det andet med vilje at gøre de lokale ikke-muslimer vrede for at forhindre muslimernes integration (hvad tror du ellers “Grand-Zero Moskeen handlede om?).

Saudiernes talsmænd kan prædike om tolerance når de inviteres til Det Hvide Hus, men deres fastlåste mål er at fastholde - og udvide - en brandmur mellem muslimer og resten af os. Som tåber leger vi med.
   
Selvfølgelig betyder alt dette at deres største ofre og de som lider allerværst er deres medmuslimer. En værdi den saudiske kongefamilie deler med al-Queda er en foragt for gennemsnitsmuslimen: Al-Queda slår dem ihjel, men saudierne slår deres håb om bedre liv ihjel - og kræver derpå at de takker Allah for det.
   
Beskyttet af Demokrater og Republikanere, sikrer saudierne sig at vi aldrig helt nøjagtigt ved, hvor meget de bruger på at sprede deres moralske gift og stammekult version af Islam. Men lige nu, det 21. århundredes Amerika, vurderes det at mindst 70% af moskeerne og madrassahs i USA modtager penge fra saudiske fonde, direkte eller indirekte. Og de er ikke interesseret i at der skabes gode borgere for Uncle Sam.     

De royale saudierne mangler modet som al-Quedas terrorister besidder, men deres drømme, om ikke deres tidshorisont, er den samme: En verden der er et kæmpefængsel af troende, et fængsel hvor fromhed for masserne bliver hensynsløst påtvunget, mens de som leder stadig kan gøre hvad de ønsker bag lukkede døre (man mistænker at saudierne ville holde London og Paris åben som feriesteder, hvor prinser kan hore og drikke som de lyster - det er jo så vanskelig at holde andres moral i ave.)
   
Det vil ikke lykkes for saudierne. Menneskeheden er bare ikke ‘skabt’ på den måde. Men i mellemtiden smadres livet for millioner - i altovervejende grad muslimers liv - mens de gør deres bedste for at underkaste multi-tros demokratier og sprede den slags religiøs fanatisme der fører til at sjæle går tabt under terror. Det er muligt at saudierne ikke ‘styrede’ Major Nidal Hassan, Fort Hood drabsmanden, på hans vej mod massemord, men deres fanatisme har inspireret  Anwar al Awlaqi, slagteren bag slagteren.


Du kan bide spids på at de var henrykte for nyhederne der fra det centrale Texas ... ikke mindst fordi der dermed blev drevet endnu en kile ind mellem amerikanske muslimer og alle os andre: Den eneste kunst der hyldes i Saudi Arabien er kunsten af hade - Vesterlændinge, Kvinder, Kristne, Jøderne, Hinduerne, Buddhisterne, Jains, Zoroasterne, Shia-muslimer -- kom blot med hvilken som helst trosretning -- og til alle og enhver der ikke går ind for deres gennemført grumme Wahhabiprogram.

Nuvel, hvad skal vi da gøre? Vi kan ikke gøre så meget udenlands, da saudiernes bestikkelser er så langt mere effektive end vores utilstrækkelige svage diplomat. Saudierne vil fortsætte med at holde muslimerne tilbage fra den sociale og intellektuelle udvikling rundt om i verden, hvor de kan slippe afsted med det. Man vi kan handle her i USA.
   
Den største forhindring er penge, som saudierne anvender som deres primære våben mod frie samfund (og vi støtter dem hver gang vi påfylder benzin). I generationernes løb, har de købt velvilje fra en lang parade af amerikanske politikere, banker og virksomheder. De har råd til de fineste lobbyister. Vor forsvarsindustri elsker dem, da de kan købe det allerdyreste skidt der kan tilbydes. Og på forbløffende vis, har de lullet amerikanske venstreorienterede til at tro at deres intolerance er tolerance -- George Orwell ville være besvimet af ren vantro.

   

Vi vil aldrig kunne overbevise Bushfamilien eller andre politiske dynastier, som saudiske diplomater har delt så megen single-malt skotsk whisky og tenniskampe med, om at disse hadskabere virkelig er ‘de slemme drenge’ så derfor må vi bearbejde Kongressen - især Huset, hvor græsrodsbevægelserne dog stadig kan gøre en forskel.     

Hvad burde første skridt være? Benyt almindelig sund fornuft -- og afslør dem offentligt. Vore ledere tillader saudier at betale - og pervertere- religiøse institutioner på vor egen jord i den religiøse friheds navn. Hallo, tænk over det. For at saudierne kan få lov til at oprette hadfyldte moskeer og hadeskoler her, skal vi få dem til at bygge kirker og synagoger i Saudi Arabien, ikke sandt? Det ville kun være rimeligt. Og hvis de kan sende mullaher og missionærer her for at forgifte amerikanske kvarterer, da bør vi være i stand til at sende nogle få tusinde høflige, renskurede og hengivne unge mormoner til Jedda og Riyad så de kan gå fra hus til hus. (Vi undlader Mekka for at være ‘rare.’)

Hvad, kan det ikke komme på tale? Nu er jeg chokeret. Handler det da ikke om tolerance?     

Seriøst, så skal vi presse Kongressen til at forbyde al direkte og indirekte støtte til religiøse insitutioner på vor jord, der stammer fra stater eller regeringer der ikke giver lov til tilsvarende relgiøse friheder, ligesom der skal udstedes forbud mod subsidier og lån fra alle ikke-regerings organisationer (den mest benyttede forklædning) og private individer der er registreret, eller som har statsborgerskab i omtalte intolerante stat.    

Tænk over det: Er det ikke utroligt tåbeligt at give tilladelse til de allermest intolerante religiøse tyranni på jorden (meget værre end Iran, folkens) for at de kan forgifte amerikanske immigranter og indfødte borgere med fanatisk had, mens vi endog ikke kan få lov til at åbne blot et lille kapel for udlændinge i Saudi Arabien? Dette er ikke tolerance - det er en sygelig støtte til intolerance. 
  
   

Lad mig sige det helt tydeligt: Jeg tror der er mange fredelige, beundringsværdige anstrøg indenfor Islams komplekse rige. Jeg tror ikke et sekund på at alle muslimer bruger timer på at tænke over hvordan de kan skade os (muslimske samfund skader hele tiden sig selv mest). Og jeg vil meget hellere bo dør om dør med en ærværdig muslimsk-amerikaner end ved siden af en traditionel kristen hykler, der forårsager at hjem går på tvangsauktion, men som kan spore sin familie helt tilbage til Plymouth kolonien.

Fremfor at fordømme alle muslimer da burde vi anerkende, at vi har de samme fjender: Ja, det vil sige al-Queda - der har dræbt langt flere muslimer end de har dræbt vantro - men det betyder også de primitive og degenerede Wahhabier i den saudiske kongelige familie, der har gjort deres allerbedste for at holde den muslimske verden tilbage; at svække livet for muslimer der bor i samfund med forskellige tro; og bruger vor egen sjuskede “tolerance” til at forgifte vort samfund. Saudierne er de værste fjender af Islam siden de første hærgende bølger af invaderende mogoler. Og de er helt sikker heller ikke vore venner.    
   
Al Qaeda er på vej ud i mørket. Nu har vi brug ikke at lade saudierne slippe ind.
                                      
                   

2 kommentarer:

Mr. Paul sagde ...

Meget interessant artikel. Jeg fandt en anden en du vil muligvis lide, http://www.ldsmag.com/article/1/11325/1/page-1

Olsen sagde ...

Mr. Paul. Mange tak for linket. Fremragende artikel, som kun bekræfter min skal vi kalde det 'fornemmelse.' Din kommentar er værdsat. Håber du har lyst at følge lidt med for der kommer i den kommende tid mere om emnet.

Related Posts with Thumbnails