torsdag den 16. oktober 2014

Endnu engang - masser af penge til Gaza

USA forpligter sig til $212 millioner til genopbygning af Gazas terrortunneler

Rick Moran


Selvfølgelig lader vi som om at pengene skal gå til at genopbygge huse og virksomheder. Men alle over 5 år ved hvad pengene virkelig bruges på.
Ved denne konference skal der ikke kun komme penge, men en fornyet forpligtelse fral alle for arbejde for fred der kan indfri alles forhåbninger, for israelerne, for palæstinenserne, for alle mennesker i denne region,” sagde Kerry på konferencen.
“Og jeg lover Jer den hele og fulde støtte og forpligtelse fra Præsident Obama, mig selv ig United States i forsøget på det,” sagde han.
På konferencen gav Kerry også besked om ekstra 212 millioner dollars i U.S. hjælp til palæstinenserne i Gaza Striben, der er blevet svært ødelagt under konflikten med Israel i julig/august måned, og hvor 2100 palæstinensere døde, de fleste civile. 
 
Anslået 18000 hjem og vital infrastruktur blev ødelagt i den 7 uger lange krig. Palæstinenserne har vurderet omkostningen til genopbygning til cirka 4 milliarder dollars over tre år.
Qatar sagde man ville yde 1 milliard dollars i genopbygningsassistance til Gaza, mens Gulf staterne Kuwait og De Forenede Arabuiske Emirater lovede 200 millioner dollars hver.
Tyskland meddelte søndag at man vil bidrage med 50 millioner euros til genopbygningsindsatserne i Gaza.
“Vi kan ikke tillade at folk i Gaza synker mere ned i fortvivlelse,” sagde den tyske udenrigsminister Frank-Walter Steinmeier i en udtalelsel. Den britiske ambassadør til Egypten, John Casson fortalte Reuters London at man vil yde 32 millioner dollars.
EGYPTEN OPFORDRER TIL EN FREDSAFTALE
Egypten der forhandlede den nuværende våbenhvile mellem Israel og palæstinenserne i august, benyttede konferencen til at forny deres opfordringen til en bredere fredsaftale for Mellemøsten med baggrund i det arabiske initiativ fra 2002, som Israel har forkastet.
"Vi burde benytte dette øjeblik til en ægte begyndelse for at opnåe en fred der sikrer stabilitet og velstand og gør drømmen om sameksistens til en realitet, og dette er visionen ved det arabiske fredsinitiativ,” sagde Egyptens præsident Abdel Fattah al-Sisi i sin åbningstale.
Man kan så spekulere over hvordan Gaza ville se ud hvis terroristerne nu faktisk brugte alle de penge på at bygge huse, virksomheder, skoler og infrastruktur.

Desværre er det ikke det det handler om for Hamas, derfor står Gazas borgere tilbage og kan spekulere over hvilket paradis de kunne have bygget med 4 milliarder dollars. 

http://americanthinker.com/blog/2014/10/us_pledges_212_million_to_reconstruct_gaza_terror_tunnels.html#ixzz3G07NOKCH

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails