lørdag den 8. maj 2010

Beskidte trick for at bevare magten

Venstrefløjen vil splitte de borgerlige

James Lewis

Da Bill Clinton i 1992 stod overfor en usikkert valg som præsident dukkede Ross Perot op fra det rene ingenting for at splitte GOP (republikanernes stemmer), og Clinton blev valgt. Var der luskeri bag scenetæppet? Vi får det nok aldrig at vide.

Vi ved og nu at Clinton og Perot tilsyneladende havde lange telefonsamtaler der ikke kom til offentlighedens kendskab dengang. Vi ved også at Ross Perot havde kæmpemæssige forbundskontrakter som baggrund for sin forretning og at Clinton lærte det politiske spil og håndværk i Arizona. Clinton vandt med et minimum af de afgivne stemmer. Vi ved det ikke helt sikker, men vi kender resultatet: Bonnie og Clyde kørte Det Hvide Hus.

Jeg tror at Clintons overfladiskhed og udenrigspolitiske masochisme førte direkte til 9/11 (ligesom lignende beretninger med Obama og Jimmy Carter).

Da Obama var oppe imod Hillary i 2008 så det ud til at aktivister fra ACORN og Obamas fagforeningsaktivister oversvømmede caucus staterne - let nok, da caucuses er små møder der kan få en hel stat til at skifte side. Noge få hundreder busser fra Chicago fyldt med ACORN og SEIU (fagforening)bøller kunne have udgjort hele forskellen. Hillary støtterne har da også sagt at caucuses blev kidnappet af Chicago aktivisterne.

Da John McCain forsøgte at blive Republikanernes præsidentkandidat sidste gang var han oppe imod yngre, mere tiltrækkende og meget mere aktive energiske kandidater, der ville have udgjort et meget stærkere alternativ til Obama. Romney kunne have vundet TV-debatterne mod Obama, fordi Obama er så ringe vidende og dårligt informeret. Han er fuldstændig overfladisk, og Romney kunne have afsløret hele hans bedrageriske stil. Obama kunne meget vel have foretaget en af sine berømte Ups'.er på direkt TV.

Men de venstreorienterede medier har altid støttet John McCain og de gik alle i gang med at miskreditere Mitt Romney ved at benytte uanstændige angreb på hans Mormon religion.

Derfor splittede de Republikanernes stemmer så meget som muligt, idet det vidste af McCain var ved at blive ældre, at han elskede at 'lege' med de venstreorienterede, og at han er omgivet af samme i sit liv, og i sin kampagne. At støtte McCain var en win-win situation for venstrefløjen. Hvis Obama kom ind, da ville de have den mest radiale venstreorienterede i amerikansk historie i embedet. Hvis han ikke klarede den, da ville de have en McCain, den manipulerbare, som præsident.

Det er svært at forestille sig at McCain og hans hold ikke vidste alt dette, og at de med vilje, dog taktisk arbejdede sammen med New York Times og Washington Post for at slå de øvrige republikanske kandidater ud.

Kan du se mønsteret? Hvis de ikke kan vinde på ærlig vis, da splitter venstrefløjen med glæde den borgerlige stemme ved bedrag eller ved snyd. De gør det hele tiden.

Ved valget i 2012 vil vi kunne se nøjagtigt den samme mistænkelige adfærd. Måske er det allerede i gang. Jeg vil godt vædde på at sådan er det.

CPAC konferencen sluttede med en uforpligtende støtte til Ron Paul, der ikke har nogen førende eller konservativ støtte fra GOP (republikanerne), men hvis tilhængere var fint organiseret. Paul, en mand på yderkanten, blev pludseligt antaget som en seriøs mand af MSM og fik deres opmærksomhed.


Ross Perot, lyder der en klokke? Se blot på dinosaur medierne der liner op til at finde en tredje mulig leder i bestræbelse på at splitte GOP stemmerne.

Advarsel: Vi vil komme til at se mere mistænkelig adfærd når de desperate Demokrater forsøger at fastholde magten til november 2010 og 2012. Det vil helt sikkert ske. Alle de store liberale medier vil være klar, og de vil lyve og smæde GOP kandidaterne, og de begynder med de som mest ligner Ronald Reagan.

Vi vil ikke finde ud af hvornår det vil ske. Det vil være under dække og skjul. Det Nye Medie skal være årvågen og holde øje med de der forsøger at infiltrere de borgerlige grupper.


Konklusion: Man skal være rigtig klog og smart for at regne ud, hvad der kunne komme til at ske. Nøglen findes altid ved de liberale mediers forhånelse og forsøg på at splitte der borgerlige flertal i dette land. Hvis du er opmærksom så vil du også kunne se en splittelsesplan klar. Hvis du kan se nogen stor "populær" medie drevet bevægelse for Ron Paul eller en anden kandidat der ikke kan vinde, så følg din intuition. Hvis en Ross Perot dukker op, så lad vær at falde for bedrageren med de gigantiske forbundskontrakter.


Venstrefløjen vil igen og igen forsøge at splitte de borgerliges republikanske stemmer.
Vær på vagt. Forvent det kommer, for det sker altid.

Reagans ellevte Bud var: Tal aldrig dårligt om en republikansk kollega." Reagan stod overfor nøjagtig det samme magtspil med de liberale medier der støttede Rockefeller Republikanerne.

Men Reagan mente ikke at en åben kamp ville hjælpe konservatismen, for den ville blive udnyttet af Venstrefløjen. Reagan var villig til at lade folket bestemme.

Tro ikke et ord på det som de liberale medier fortæller dig under valget. de vil forsøge at stikke i pæl gennem dit hjerte. 100% sikkert de vil forsøge. Pas på, og fald ikke i deres sukkerfælde.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails