mandag den 3. maj 2010

Bør burkaen forbydes

Bør Amerika også forbyde burkaen?

I hele Europa er regeringslederne i færd med at beslutte om de skal idømme bøder, indføre restriktioner eller forbyde det islamiske slør. Frankrigs præsident Sakrozy ønsker et totalt forbud - det skal også vil gælde muslimke turister. Belgien ønsker også et, (netop vedtaget) - selvom man har advaret landet om, at ved at gøre det så "krænker man rettighederne hos de som vælger at bære sløret, og man intet gavn har gjort for de som er tvunget til det." Her fornylig udviste en skole i Madrid en pige fordi hun var iført hijab; regeringen støtter skolen, men fire af pigens klassekammerater er kommet i skole iført hijab, "som et udtryk for støtte til hende."

Hvorfor er der al den postyr om dette emne? Er ikke Vesten forpligtet til at vise tolerance - selv overfro de intolerante? Men skal vi ikke også være for kvinders rettigheder, for menneskerettighederne, og retten til at bestemme vore individuelle handlemønstre?

Hvor der er burkaer er der også radikale islamister der går ind for polygami, arrangerede barneægteskaber, fætter/kusine ægteskaber, militant jihad og underkastelsen af muslimske kvinder, og vantro. Bemærk også, at det fulde islamiske slør betyder føelelsesmæssig depravering, social isolation og forskellige D-vitamnin mangelsygdomme for den som bærer den. Lad heller ikke den fulde virkning af sløret komme i baggrunden, den virkning det har på vantro og andre kvinder som viser deres ansigter (således beskrives vi jo); det er meningen at vi skal blive skræmte, ligesom synet af et halshugget hoved på en pæl, eller af en fange der i årevis har været lænket til en stolpe.

Så er der oveni sikkerhedsaspektet: En gemen tyv kan skjule et våben, en selvmordsbomber kan skjule eksplosiver under en sådan flagrende klædning - og "hun" kan ligeså nemt være en mand.

Det er således intet tilfælde at den franske kvinder der netop er blevet idømt bøde for at bære niqab mens hun kørte bil viser sig at være den ene af fire hustruer alle gift med den samme algerisk-franske mand, der er far til 12 børn. Hvis ikke denne polygamist, så den næste polygamist, vil vise sig at have forbindelser med en islamisk gruppe eller vil indoktrinere sine franske børn til islamismen. Denne franske polygamist er også en svindler med velfærdsydelser, da alle fire hustruer får regeringshjælp som enlige mødre. Og slet ikke som nogen overraskelse her, så er vor polygamist også en af lederne der arbejder for at få bygget en moske.

Forresten: De tilslørede kvinder er ikke kun ofre. Jo, selvfølgelig, har de "valgt" ikke at blive æresdræbt eller forkastet af deres samfund. Men de er også stolte, agressive, og markerer ihærdigt islamisk territorium i de vantro lande; kendsgerningen at de er blevet hjernevasket eller ikke har haft noget frit valg er underordnet. Disse Tilslørede Korsfarere betrater sig selv som overlegen i forhold til en formodet (og ofte ægte) "racistisk"vantro befolkning. De vælger en glorificeret gruppeidentitet fremfor en ukendt, vanskelig, ensom og farlig individuel identitet.

Her til sidst som jeg har forklaret i Woman's Inhumanity to Woman, har kvinder magt til at bryde de unge piger og kvinders oprørsånd. Endog bedre end mænd. Kvinderne er oplært til at holde andre kvinder i kort snor.

Jeg vil gerne anerkende det vigtige arbejde som udføres af "Esther" på hendes blog Islam in Europe.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails