lørdag den 15. maj 2010

NASA's tid er forbi

NASA's tid er forbi

Joseph Farah

Jeg ved, hvordan man kan spare 19 milliarder dollars på forbundsbudgettet meget hurtigt, uden nogen negative virkning på dagliglivet hos amerikanerne.

Slå NASA ihjel.

Jeg ved godt hvad du nu tænker.

Mange af os, voksede op under rumforskningens barndom og har fastholdt en dyb kærlighed i vore hjerter for programmet. Det repræsenterede den yderste grænse.

Som skolebørn var vi spændte når der blev talt nedad når de tapre testpiloter gjorde sig klar til at blive slynget ud i det sorte ukendte i Rummet for at sikre at Amerika ville være i spidsen i den kamp på liv og død der foregik med vore fjender i Den Kolde Krig.

Amerika var på en mission - at være den første til at komme ud i rummet, senere til Månen og retur.

Det var dengang. Nu er det nutiden.

NASA svigtede for længe siden sin mission, som regeringsprogrammer så ofte gør.

I dag er den eneste grænse NASA udforsker den falske bedrageriske menneskeskabte katastrofe 'Klimaforandring.' Det er deres ynkelige undskyldning for fortsat at eksistere. Det er intet andet et et sort hul der opsuger 19 milliarder dollars om året fra de amerikanske skatteydere.

Sæt en gaffel i det. Jo, den er mør.

Det er bedst at lukke det ned, og en dag, måske, begynde med et lovligt program der går ud på at udforske det ydre rum.

Det vil selvfølgelig ikke ske.

Faktisk så får nytteløse, bedrageriske bureauer som NASA større andele i budgettet takket været Barack Obama, Nancy Pelosi og Harry Reid. NASA meddelte med stolthed i sidste uge at budgettet vedr. videnskab på jorden øges med 2,4 milliarder dollars, eller 62% frem til 2015. Man planlægger 10 nye missioner i den periode - alle går de ud på at indsamle de falske, bedrageriske data om havtemperaturer, iskappernes størrelse, ozon laget og hvor meget CO2 der frigives gennem menneskelig aktivitet.

NASA har allerede 13 klimaforsknings satelliter i omløb, men når det drejer sig om "klima forandrings hysteriet" er det ikke nok. Tilsyneladende giver de gamle nemlig ikke alarmerende data nok. Blandt de svindelagtigheder der skal betales med forøgelsen af budgetten for NASA er Deep Space Climate Observatory, et satellitprojekt der oprindeligt blev udformet af den fremragende videnskabsmand, Al Gore.

Samtidig skrotter NASA Constellation programmet, der ville have haft fokus på udviklingen af næste generation af raketter og rumflyvninger til rumstationen på Månen, til Mars og retur.

Det tomrum der efterlades med udfasningen af Space Shuttle Programmet og skrotningen af Constellation vil efterlade U.S. afhængig af Kina til opsendelsen af mange af de fremtidige satellitter.

Helt utroligt, ikke sandt?

Alligevel er det det vi forventer af et regeringskontor under ledelse af denne administration og denne kongres.

For lang tid siden svigtede NASA sin mission. Det er blevet for lang tid siden forvandlet til et politisk korrekt bureau - der endog ofrer astronauternes liv i sin blinde ideologiske forpligtelse på den grønne dagsorden.


Det var NASAs miljøbekymringer der resulterede i døden hos Columbia mandskabet. Og det var ikke første gang en Space Shuttle mandskb gik tabt på grund af forkerte reguleringer og procedurer.

Faktisk så antyder NASAs egne undersøgelser meget stærkt at noget lignende skete tilbage i 1986 og det resulterede i ødelæggelsen af Challenger og hele dets mandskab.

Lang tid før rumfartsstyrelsen officielt gav skylden, den 1. februar 2003, for den skæbnessvangre Columbia katastrofe ved opsendelsen - at det var skumisoleringen der gik løs fra de ydre tanke og hamrede ind i den styrende kant på venstre vinge - rapporterede jeg om at NASA kendte til det vedvarende problem med skumisoleringen hele seks år tidligere. Det nye skum var blevet valgt til rummisiionerne, meddelte jeg - dagen efter Columbia tragedien - fordi det var "miljømæssigt venligt."

For mere end otte år siden undersøgte NASA meget grundigt termofliseskaderne på Space Shuttle Columbia som et direkte resultat af at isoleringen på de ydre tanke faldt af under opsendelse. Problemerne begyndte da Rumfartsstyrelsen skiftede til materialer og dele man anså som mere "miljømæssigt venlige," ifølge en NASA rapport som WND er i besiddelse af.

Det er derfor vi gør bedst i at slå bureauet ihjel alligevel, omdefinere og angive en specifik og forfatningsmæssig mission for en ny Rumfartstyrelse og få en frisk begyndelse i årene fremover - når denne bande tyve og røvere er i politisk eksil.

Denne artikel på synopsis kan anbefales:http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/10/fremtiden-i-rummet.html

Joseph FarahJoseph Farah is founder, editor and CEO of WND and a nationally syndicated columnist with Creators Syndicate. His book "Taking America Back: A Radical Plan to Revive Freedom, Morality and Justice" has gained newfound popularity in the wake of November's election. Farah also edits the online intelligence newsletter Joseph Farah's G2 Bulletin, in which he utilizes his sources developed over 30 years in the news business.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails