søndag den 9. maj 2010

Grækenlands tragedie år 2010


Græsk tragedie 2010

Ellis Washington

Enten slår vi velfærdsstaten ihjel eller velfærdsstaten slår civilisationen ihjel.

Hvis man vil have et indblik i Amerikas og Europas nationers fremtid, de lande der har forladt Madisons republik til fordel for en socialistik velfærdsstat a là Marx, så se blot på den nuværende økonomiske katastrofe i Grækenland, hvor ungdommen, fagforeningerne, pensionisterne og anarkisterne på voldelig vis protesterer mod nedskæringer i regeringsforbruget, som samme regering siger er nødvendige for at undgå at landet går statsbankerot.

For at vise, hvor akut det finansielle kollaps i Grækenland er, skriver Matthew Cambell, for UK Times Online i Athen: "Det koster mere at transportere en sæk kartofler fra det nordlige Grækenland til Athen, end fra Athen til Düssledorf, fordi transportsektoren ligesom så mange andre sektorer i den græske økonomi er et uigennemskueligt kartel." Oversat: Socialistiske fagforeningsbanditter dræber det frie marked i Grækenland.

Artiklen begynder med disse ildevarslende ord:

Protestdagene i Grækenland blev voldelige igår da ungdommen iført gasmasker og hætter satte ild til køretøjer, smadrede forretningsindgange og kastede molotov cocktails og brosten mod politiet i en eksplosionsagtig vrede over de meget strenge indgreb, som de hævder vil skade den fattige. Turisterne blev afskåret fra deres hoteller da tusinder af kommunister, offentligt ansatte og arbejdere i den private sektor forsamledes på en stor plads i Athen for at udtrykke deres vrede mod EU og den Internationale Monetære Fond (IMF).

"Nej til IMF Juntaen," gjaldede det da unge iført hætter brugte en forhammer i forsøg på at smadre vinduerne i luksushotellet Bretagne Hotel.

Sørgeligt nok, så kan denne apokalyptiske beretning være skrevet i Phoenix Arizona., i Detroit, i Chicago, i New Jersey, eller i New York, for disse byer og dusinvis andre over hele landet er i oprør nu da Amerikas socialistiske velfærdsstat under præsident Obama begynder at kollapse under vægten af sin egen umoral.

Den store britiske premierminister Margaret Thatcher havde en pragtfuld talemåde vedrørende marxismen - "Problemet med socialismen er at den med tiden vil løbe tør for andre folks penge." Grækenland er løbet tør for andre folks penge i størrelsesordenen 260-300 milliarder dollars.

Skribenten omtaler historien hos en typisk græsk pensionist:

Stefanos, 49, synes at være et billede på det gode græske liv. Han traks sig tilbage sig militærkaptajn sidste år med fuld pension, og siger han er godt tilfreds med at arbejde i sin have. Han bekymrer sig dog om, hvordan han skal beskytte sin opsparing mod krisen. "Hvad med banker i Tyskland?" Spurgte han venner ved et middagsselskab i Athen.

Hvorfor er nogen person under 50 pensioneret i et sundt samfund? Pensioneret fra hvad!? Hvis livslængden for tiden er mellem 85-90 år, er det ikke holdbart, at arbejderne skal betale pensioner til de som er i stand til at arbejde, fordi den marxistiske forudsætning kræver at deres naboer skal være ansvarlige for deres tilbagetrækning i yderligere 40 år. Disse former for økonomiske og sociale politikker er helt igennem vanvittige og diamentralt i modsætning til den oprindelige hensigt hos de som skabte Forfatningen, der havde sin base i det bibelske bud, Hvis en mand ikke arbejder, skal han heller ikke spise.

Tidligere i denne uge skrev Glenn Beck på sin tavle en historisk synopsis om den europæiske socialisme som han kaldte, "Union og den revolutionære plan":

  1. Gør regeringen socialistisk;
  2. Regeringsjobs kun til fagforeningerne;
  3. Giv høje pensioner og løfter derom - overforbrug;
  4. Giv andre skylden for nedskæringer i virksomheder/hos regeringen;
  5. Protester mod nedskæringer og skatter der omhandler fagforeningerne;
  6. Vold.

Becks forudvidende analyse om socialismens uholdbarhed er en veritabel seks-trins marxitisk plan for nationalt selvmord, der begynder at udfolde sig i Europa - og medmindre vi viser os uvillige til at dræbe velfærdsstaten i Amerika, da vil vi lide samme skæbne som Grækenland, hvor der i voldeligeprotester blev tre slået ihjel, ved en stor bank, da fagforeningsslyngler satte ild til den.

I stedet for at lærerne i de sidste 100 år, siden Den Progressive Bevægelse dukkede op, har undervist vore studerende i Naturens Lov, i amerikansk exceptionalisme, i frihed og republikken i de sidste 100 år, er vore offentlige skoler blevet til socialistiske propagandafabrikker, hvor de studerende undervises om at Amerikas Grundlæggende Fædre, var en hensynsløs racistisk bande, fanatikere, kriminelle og sexister, der var forhippet på at dræbe de indfødte amerikanere og stjæle deres land.

Artikelen i the Times fortsætter med denne grumme vurdering af Grækenlands tragiske eksperiment med socialismen:

"Økonomerne betragter den oppustede borgerservice med de livslange jobs og de generøse pensionsordninger som en kræftknude, der æder landets ressourcer. Den ældre generation, slutter eksperterne dystert, har forvandlet staten til en gigantisk pengemaskine man kan plyndre med fortsæt."

I et frit samfund baseret på individualisme, frihed og orden ifølge loven og markedskapitalisme, skal mennesker være frie til at gå ind i privat handel, at tage risici, at tjene formuer, at miste formuer, alt efter hvilke beslutninger som hvert individ tager. Regeringen skal ikke have mulighed for at beslutte, hvilke virksomheder der "er for store til at gå konkurs." Falsk kapitalisme er en perversion af markedskapitalismen, hvorved regeringen beskytter dets små kæledægger (f.eks. GM, Chrysler, Freddie Mae, AIG, Goldman Sachs, Wachovia), samtidig med at man tillader andre virksomheder, der nægter at bøje sig regeringens fascistiske taktik at blive ødelagt (Lehman, Bear Sterns).

Chefdommer John Marshall havde ret da han skrev disse dybsindige ord til alle tider: "I en fri regering vil alle andre rettigheder blive værdiløse, dersom regeringen har magten over de private formuer hos hver enkelt borger."

Grækenland er det første offer, den første sårede for socialismen, men Spanien, Italien og Portugal der engang herskede over store dele af vorden for blot nogle hundreder år siden vil snart tigge overfor den globale International Monetary Fund. Ironisk nok, vil det være USA der kommer til at kautionere for Grækenland da Amerikas andel af IMF er 20%.

Amerika må og skal ikke blive som Grækenland. Vi skal slå velfærdsstaten ihjel før den slår os ihjel.

Det ser ud til at den store britiske statsmand Winston Churchill talte om den græske tragedie med socialismen da han skrev: "Kapitalismens nedarvede ondskab er den ulige fordeling af velsignelserne:; den nedarvede dyd ved socialismen er den lige fordeling af elendighederne."


http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=151069


Ellis Washington is former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He hosts a radio program Thursdays at 11 a.m. Eastern on 1620 AM in Atlanta. It can be heard online at the Radio Sandy Springs website. His weekly podcasts are available Mondays at The Conservative Beacon. Washington is a graduate of John Marshall Law School and a lecturer and freelance writer on constitutional law, legal history and critical race theory. He has written over a dozen law review articles and several books, including "The Inseparability of Law and Morality: The Constitution, Natural Law and the Rule of Law" (2002). Washington's latest book is "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails