søndag den 24. juni 2012

Er Hillary rigtig vel forvaret?


Er Hillary rigtig vel forvaret

Jeannie DeAngelis

Det er ganske så tydeligt at Hillary Clinton er ved at gå op i limningen. Hun lader håret hænge, bogstaveligt  - og på anden vis. At dømme efter hendes opførsel på det seneste er den tidligere førstedame/ nuværende Udenrigsminister enten ved at rehabilitere sit stoiske rygte, eller også er hun ved at opgive ævret

I årenes løb har Hilary sagt og gjort nogle ganske mærkværdige ting. Hvem kan glemme da Hillary, født i 1947, fandt på historien om at hendes afdøde mor Dorothy opkaldte hende efter Mount Everests besejrer Sir Edmund Hillary der blev berømt fem år efter at den lille Rodham blev født?

Eller hvad med dengang da hun på en tur i 1996 til Bosnien kom til at “fortale sig” da hun åbenbart tog fejl af en lille pige der kom løbende med blomster på landingsbanen og forvekslede hende med snigskytte ild?

Hun placerede sin familie i 9/11 katastrofen ved at hævde at Chelsea, der var hjemme i seng på det tidspunkt, joggede rundt om World Trade Center om morgenen den 11. september 2001. Da hun gik efter et Senatssæde i New York State dykkede hun uden at skamme sig ned i sin taske og trak en "Die-hard Yankee Fan" baseball kasket frem.

Fru Clinton gav skylden for formodningerne om Bills seksuelle udskejelser på en “stor højrefløjssammensværgelse”; hun fjernede gaver fra Det Hvide Hus og kaldte det en “assistents  fejl”; hun mente selv hun var et værktøj i både fredsprocessen i Nordirland og i den økonomiske fremgang i 1990’erne: og hun spøgte med at hendes besøg (men ikke virkeligt) kunne krediteres for Libyens fald og Gaddafis død.

Disse er kun nogle få eksempler på bizarre udtalelser og opførsel der indtil nu kun har kunnet anses som havende et  politisk formål.  Her fornylig har Hillary så valgt at lade håret hænge og smide det der hårtspænde.  

Hun er så at sige “kommet ud af skabet” i den der festpige betynding af ordet. Enten det eller også er bremserne blevet så slidte at Hillary ikke har den fulde kontrol over sig selv længere. Det begyndte i april da et fotografi cirkulerede med “Hillz” der skrev en sms på sin Blackberry til Tumblr bloggen “Texts from Hillary” mens hun var iført et par solbriller der ville gøre Men in Black stjernen Willy Smith stolt.

Derpå nogle dage senere i Cartagena, Colombia, mens hun overværede Americas Topmødet, der ekskluderede Cuba, lige efter midnat ved en fest med 12 mandlige hjælpere, da sås Condoleeza Rice’s afløser, nedsvælge en iskold “Aguila Pilsner Cerveza” direkte fra flasken og gav så ‘startskuddet’ til de cubanske rytmer på dansegulvet i Café Havanna. Det eneste der manglede var at fru Clinton sippede til en af Bills favoritter, en Montecristo Especial No. 2.
Efter knap at have overstået denne pigernes festaften hylede den løsslupne pige Hillary igen som var hun blevet ramt af Aguilas ved edsaflæggelse af viceinderigsminister Mike Hammer. Udenrigsministeren dukkede op til det som er en normal rutine, et lidt kedeligt ritual, iført et lilla smykkebesat kostume og grønne solbriller.

Med et Rusland der sender angrebshelikoptere til Syrien, og med Kina, Syrien, Iran og Rusland der planlægger fælles krigslege i Mellemøssten er det jo ganske klart at udenrigsministeren havde sit fokus på et problem der langt overgår trivialitet. Til Hammer der holder af lilla sagde Hillary, “Mike det var et virkeligt dilemma. Jeg har buksedragter i næsten enhver farve -- undtagen lilla.”

Men vent et øjeblik! Ejer Hillary ikke en lilla buksedragt? Nuvel hvorfor lånte hun ikke sit 1993 indsættelsesfesttøj fra Smitsonians? Den var dog i den dejligste lille kulør.


Hillary så derpå på de tilstedeværende og gav sit "Oh... kay!" og kaglede, iførte sig solbriller og forberedte sig på at aflægge embedseden. Idet hun vender sig mod Mike Hammer med et ‘Gøgereden’ -værdigt højt og langtrukkent "Hee hee hee ha ha ha," lo Hillary som var hun mentally 'illary" før hun sagde, “Derfor! Gentag efter mig....”

Eden omfattede en dosis komik. Uden at nævne Barack Obama og Erik Holder bad Hillary Hammer om at gentage ordene: “Jeg vil støtte og forsvare United States Forfatningen mod alle fjender, fremmede som hjemlige.”
Idet hun ligner en der er faldet ned fra Månen spurgte Clinton derpå hr. Hammer om han ville have den “forpligtende frie ...(og) uden mentale reservation.” Hammer sagde, “Ja,” og edsaflæggelsen blev afsluttet med mere kagleri og omfavnelser og kys hele vejen rundt.  

Så mens nationen er på vej ned i en økonomisk og social afgrund er der nogle få muligheder: Hillary Clinton har officielt forladt den “mentalt sunde reservation,” hun har været for meget sammen med Nancy “Tabt det Hele” Pelosi, hun har mistet interessen i at overbevise Amerika om, at det er hende der burde besvare telefonen kl. 3.00 om morgenen i Det Hvide Hus, hun har overgivet sig til østrogenerne eller hun er nu endelig ved at åbenbare sin ‘tossede’ side som hun i det sidste 20 år forgæves har forsøgt at holde skjult.

Author's content: www.jeannie-ology.com

Read more: http://www.americanthinker.com/2012/06/is_hillary_mentally_illary.html#ixzz1ycFp6yhG
 

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails