lørdag den 30. juni 2012

Gæt hvilken by?

Kan du gætte navnet på denne by?


Bernie Planck

Læseren B.W. har sendt mig denne samling af fotos der har cirkuleret på adskillige hjemmesider. Han spørger, “Hvor i verden kunne denne by befinde sig? Gæt navnet på byen .....og det er ikke Dubai.”Mailen slutter med:
Var dit gæt rigtigt?
Det er verdens helvedeshul, det som ikke vises i TV nyhederne.
Dette er, hvad medierne ikke viser dig.....

Disse fotos er fra GAZA!!

Åh, de stakkels palæstinensere.

Vær så venlig at lade dette gå videre, og så videre igen.
Verden har brug for at se, hvad der er virkeligheden inde i denne såkaldte fængselslejr, Helvedets hul!

Dette er endnu et eksempel, hvor vi ser at araberne lever bedre under israelsk ‘besættelse’ end under arabisk eller muslimsk styre, (se mine tidligere artikler Arabere har det bedre under israelsk styre og Oprørende billeder af sultende gazaboere. (ligger begge på synopsis)

Jeg burde nævne, at efter en lille efterforskning fjernede jeg det medfølgende foto fra mailen - det forekommer ikke at være en strandscene ved Gaza City, men det er nemlig faktisk en by i Israel.


Photo Credit: MARCO LONGARI/AFP/Getty Images

Her er overskriften:
Man kan se handelsskibe på havet mens et israelsk par slapper af ved solnedgangen på stranden nær havnen i den sydisraelske by Ashdod, den 29. maj 2010. Forberedelserne er gjort for at opbringe en flåde af skibe, der medfører hundreder af pro-palæstinensiske aktivister, og tusinder af tons forsyninger der er beregnet til den Hamas-ledede Gaza-striben.


Dette indlæg arkiveres under ‘Medier og bedrag’ fordi nøden og manglen på hjælp i Gaza er det rene fup, ligesom propagandaen om at israelerne med vilje dræber arabiske kvinder og børn.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails