tirsdag den 5. juni 2012

Førende medier ikke længere nødvendige

Ed Klein: Vi har ikke længere brug for de førende medier

Jim Meyers
Ed Klein’s storsælgende nye bog om præsident Obama er nummer 1 på New York Times bestsellerliste for anden uge i træk, trods det at den er blevet ignoreret af praktisk talt “de førende medier.” 


Og veteran journalisten Klein fortæller Newsmax at hans bogs succes “Amatøren Barack Obama i Det Hvide Hus,” beviser at “man ikke længere har brug for de førende medier” for at nå ud til den amerikanske offentlighed.



Kleins bog er med baggrund i næsten 200 interviews med personer tæt på Obama, og kommer med eksplosive afsløringer af et af de allermest hemmelighedsfulde ‘Hvide Hus’er.”
Radeaktørens note:  Donald Trump Siger Amateur er ‘bedste bog’ om, hvordan Obama ‘smadrer landet’.




Klein er tidligere chefredaktør på New York Times Magazine, tidligere udenrigsredaktør på Newsweek og skrivende redaktør til Vanity Fair. Han blev interviewet i New York af tidligere Kongresmedlem og Newsmax klummeskirbent John LeBoutillier om Kleins ‘afklædning.’

Idet de samtalede om de førende mediers manglende opmærksomhed om hans bog, der indeholder et langt interview med præsten Jeremiah Wright, fortalte LeBoutillier: “Washington Post brugte 5000 ord på sagen om at Mitt Romney klippede en eller andens hår der for 46 år siden, og har ikke et eneste ord om dit direkte interview med præsten Jeremiah Wright der var præsidentens præst indtil for tre år siden.” 

LeBoutillier påpegede at New York Times har haft en “temmelig fjendtlig” anmeldelse af “Amateur,” men resten af de førende medier - herunder “Today” og Good Morning America” - helt har ignoreret bogen. 

“De har end ikke ringet,” sagde Klein. “Ingen af dem har ringet.”

“Jeg ringede endog til to aviser i Chicago og sagde Barack Obama er jo fra Chicago, David Axelrod, hans politiske guru er fra Chicago, præsten Jeremiah Wright er fra Chicago og den fyr som angiveligt tilbød præsten Wright bestikkelse er fra Chicago. Vil I fyre køre en historie om dette? Og svaret var - det vil vi tænke over.”

“Jeg er meget stolt over at samtidig med at jeg er blevet angrebet på Internettet af venstrefløjen så har ingen jeg har nævnt i bogen, ingen der citeres fra i bogen kommet frem og sagt, ‘det har jeg ikke sagt, det er ikke sandt.’ Der har ikke været nogen faktuelle udfordringer til bogen.” 

LeBoutillier bemærkede at Newsmax, Fox News, The Drudge Report, the New York Post, and radio taleprogrammer har omtalt Klein og bogen og det satte gang i salget.

“Det interessante er at man ikke har brug for de førende medier for at nå den amerikanske offentlighed - ikke mere,” observerede Klein. 

“Den amerikanske offentlighed er ikke længere ‘fanger’ af New York Times, Washington Post, L.A. Times. Offentligheden lytter nu til Newsmax, Fox News, og til de konservative websites på internettet."

“Vi har endelig fået et gennembrud, og Newsmax har ført an.”

© 2012 Newsmax. All rights reserved.


Read more on Newsmax.com: Ed Klein: We Don't Need Mainstream Media Any More

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails