torsdag den 14. juni 2012

KInas politisk korrekte massemorder

Mød verdens mest politisk korrekte massemorder

David Kupelian

                                
“Ikke at have et korrekt politisk synspunkt er som at have ingen sjæl.”

Hallo, virkelig? Ingen sjæl? Er det ikke en smule ekstremt?               
   
Jovist, men de ord er ordene af Mao Zedong, den kinesiske kommunistleder med den ekstreme egenskab at have været årsag til flere døde end nogen anden person i menneskehedens historie - 50-70 millioner, - mere end Stalin i Hitler tilsammen.

Mao var en indædt troende på “politisk korrekthed.” Faktisk skrev han drejebogen. Mao’s bog fra 1967 - officielt med titlen “Mao Zedongs om Folkets Krig” (skønt den bedre er kendt som Maos’ “Lille Røde Bog”) - blev den ultimative myndighed for politisk korrekthed i 1960’erne.
 

Fordelt til millioner af kinesere under den “Store Proletariatets Kultur Revolution” i 1968, indeholdt den lille røde plasticindbundne bog citater fra Maos forskellige skriverier, herunder sådanne klassikere som “Betydningen af landbrugsreformer i Kina,” “Strategiske problemer med Kinas Revolutionskrig,” “Om udrensningen af ukorrekte ideer i partiet,” “En enkelt gnist kan starte en præriebrand” og “Om den korrekte behandling af modsætninger blandt folket.”

Så samtidig med han var travlt optaget af at forvandle Kina gennem massiv “velstandsfordeling” (ved at benytte vold og terror, for at få feudale landbesidderes store ejendomme og skabe “folkekommuner” i stedet) ved at lede guerillakrige, fremme Kina “selvtillid,” skrive digte og filosofi, indføre sindsyge politikker der medførte hidtil usete niveauer af dødsfald gennem krig, hungersnød, og endog masseselvmord - for ikke at nævne den rædselsvækkende tortur der blev døden for tusinder af modstandere og kritikere -- så var den stadig hædrede “Formand Mao, besat af at sikre at alle gik ind for de “korrekte” synspunkter.

Nogle få uddrag fra den engang allestedsværende “Lille Røde Bog” viser bare hvor fanatisk Mao var med politisk korrekthed - der , uanset om det er på et amerikansk universitet eller i et kommunistisk diktatur bliver til den gradvise, langvarige behandling (hjernevask) af befolkningen:

  • “Hvor stammer korrekte ideer fra? Falder de ned fra himlen? Nej. Er det medfødt i sindet? Nej. De stammer fra den sociale praksis og den alene. De stammer fra tre slags sociale praksis: Kampen om produktionen, klassekampen, og videnskabelige eksperimenter.” (“Hvorfra stammer korrekte ideer fra?” maj 1963, 1. lommebogsudgave side 1).
  • “… Det Kommunistiske Parti er altid gået ind for en fast og korrekt politisk orientering.... Denne orientering er uadskillelig fra det som er kendetegnet ved en hård kamp. Uden en fast og korrekt politisk orientering er det umuligt at fremme den hårde kamp. Uden kendetegnet ved en hård kamp, er det umuligt at fastholde en robust og korrekt politisk orientering.” (Tale ved Yenan Demonstration i Fejringen af Den Internationale Arbejder Dag, 1. maj 1939).
  • “En øverstkommanderendes korrekte dispostition stammer fra hans korrekte beslutninger, der stammer fra hans korrekte bedømmelser, og hans korrekte bedømmelser stammer fra en gennemført og nødvendig fordybelse, og fra en overvejelse af, og en sammenstykning af oplysninger af forskellig slags der er indsamlet gennem efterforskning.”(“Problemer med Strategi i KInas Revolutions Krig,” december 1936, Udvalgte Værker, Bind 1 side 188.)
  • “En Kommunist burde have et sind der kan vise storsind og han burde være aktiv og standhaftig, og se på revolutionens interesser som værende hele hans liv og underlægge sine personlige interesser revolutionen; altid og alle vegne bør han følge princippet og føre en utrættelig kamp mod alle ukorrekte ideer og handlinger. ....Kun således kan han betegnes som Kommunist.” (“Kæmp mod Liberalimsen,” 7. september 1937, Udvalgte Værtker Bind 2, side 33.)
  • “For at garantere at vort Parti og land ikke ændrer farve, skal vi ikke alene have en korrekt linje og korrekt politik, men vi skal optræne og opfostre millioner af tilhængere der vil videreføre proletariatets revolution.” (“Om Khrushchev’s Falske Kommunisme og dens historiske lektion for verden,” 14. juli 1964, siderne 72-74.)
  • “Vær en elev før du bliver en lærer, lær af kadrerne fra de nederste klasser før du udsteder ordrer.....Hvad kadrerne fra de nederste klasser siger kan måske være korrekt eller kan være ukorrekt, efter at have lyttet skal vi analysere det. Vi skal gå ind for de korrekte synspunkter og handle efter dem.....Lyt også til de fejlslagne synspunkter nedefra, det er forkert ikke at lytte til dem alle. Sådanne synspunkter skal der imidlertid ikke handles imod, men de skal kritiseres.” (“Arbejdsmetoder for Partiets Komiteer,” 13. marts 1949, Udvalgte værker Bind IV siderne 378-379).


Jeg tror du har forstået hele billedet. Ligesom alle sociopatiske tyranner det er lykkedes at udslette deres egen samvittighed havde Mao en kæmpeopgave foran sig: Hvordan man undertrykker (om ikke udsletter) samvittigheden hos hundrede millioner mennesker ved at manipulere og behandle dem så de tror på nøjagtig samme måde - som han bedømte som den “korrekte.”

Hans “Lille Røde Bog” var instruktionsmanualen for Kinas Folk og som de skulle følge. Men det som gjorde at nationens unikke blodige “Kulturrevolution” virkede var ikke den naturlige logik og hæder ved Mao’s ord - for de var der ikke - men folkets angst og frygt for konsekevenserne ved ikke at at leve op til dem og omfavne dem.
 

Som modsætning til Maos bog, angiveligt den næstmest læste bog i historien, (eller i det mindste mest udbredte) da se på Bibelen - den allermest læste bog i historien. Begge bøger peger på en formodet “korrekt” måde at være på, tænke på, tale på og leve på. Men ulig Marxismen og andre overmåde tåbelige menneskeskabte filosofier og ideologier der skal stoppes ned i halsen på os udenfor, og dermed knække vore sind og sjæle, er Bibelens fundamentale principper ikke i konflikt med menneskets natur. Faktisk har menneskets natur og Bibelen den samme Ophavsmand.

For eksempel siger De Ti Bud, stjæl ikke, lyv ikke, begå ikke utugt, myrd ikke, misund ikke og så videre. Men vor egen samvittighed, en lille smule af guddommelig forståelse der er indgivet i hver af os ved vor Skaber, siger det samme - at det at stjæle, lyve, begå utugt, mord og misundelse er forkert. Ulig Marxistisk politiske korrekthed - om det er fra enten tyrannen Mao Zedong i Kina, eller hjernedøde venstrefløjs radikale i USA - så skaber Bibelen ikke nogen ny moralkodeks der ingen mening giver; den inviterer os til at fremme den kodeks som allerede er i os, og det vi ved inderst inde er rigtigt og retfærdigt.

Ifølge Mao, er det at lyve for den glorværdige revolution meget fint, som mord er det - han udførte en hel del af begge dele. Utugt er også helt fint med Mao, der førte an som eksempel, ifølge beretningerne om hans personlige liv. Og selvfølgelig er misundelse selve Marxismens rod (Churchill døbte socialismen “misundelsens evangelium.”) Derfor, ligesom tidligere forførende Marxistiske tænkere, påtvang Mao verden et alternativ spejlvendt “skrift” fra Helvede.  

Dette er endog endnu mere gysende når man betragter at Barack Obamas tidligere kommunikationsdirektør fra Det Hvide Hus, Anita Dunn - der offentligt angreb Fox News som værende mod loven, kaldte det en fløj i Det Republikanske Parti, og “meningsdannende journalistik forklædt som nyheder” - hævdende i en tale til studerende at Mao Zedongs er en af hendes yndling politiske filosoffer.” (Se denne på synopsis)



Amerika er ikke Kina. Vi har en værdifuld arv af frihed og uafhængighed der er en del at vort nationale DNA. Dog har venstrefløjen indsprøjtet en noget anderledes “genetisk kode” i befolkningen, resultat af hvilken er en stadig fremadskridende mutering af vor nationale identitet.

 

Måske er halvdelen af os stadig i overensstemmelse med Grundlæggerne og Bibelens idealer, mens den anden halvdel er enten forvirrede eller hjernevaskede at de forførende ord fra sociopater med tunger af sølv. Fremtiden for den mest storslåede nation hænger  i en ildevarlsende tynd tråd.

Related column: “‘Political correctness’ is totalitarian mind control” by David Kupelian
The preceding was excerpted from a much more comprehensive article – titled “Magic words: The left’s secret weapon for transforming traditional America” by David Kupelian – in the May issue of Whistleblower magazine, “THE ALINSKY CODE.”
David Kupelian
David Kupelian is an award-winning journalist, managing editor of WND, editor of Whistleblower magazine, and author of the best-selling book, The Marketing of Evil His newest book, How Evil Works, released to much critical acclaim in the spring of 2010.
http://www.wnd.com/2012/05/worlds-most-politically-correct-mass-murderer/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails