fredag den 1. juni 2012

Hvem er taknemmelig - Obama- Romney?

Romney og Obama: Taknemmelighedskløften


Ralph Alter

Et af Mitt Romneys personlighedstræk, der ikke nævnes i Obamedia er hans ydmyghed.

Næsten ligesom Ronald Reagan har Mitt en beskedenhed om sig selv, om det han har opnået, der i særlig grad er appellerende når den sættes i kontrast til den selvbevidste, overmodige fremturen af hans Demokratiske modstander.

Tag dog ikke fejl. Hr. Romney har en masse af være stolt af. Hans forretningssans får hele B.O. Administrationen til at blegne. Han har en smuk, succesrig familie og en uplettet personlig histore. Hans missionær- og velgørenhedsarbejde og fortsatte donationer til sin kirke og de som er i nød er eksemplarisk. Især sammenlignet med en anden, f.eks. Joe Biden. Når det drejer sig om velgørenhedsbidrag, da ser Cement-hovedet Biden på hver 5 øre som var de kloakdæksler.  




Trods den fuldstændige mangel på resultater i den virkelige verden, en beretning om en fæl og betændt kampagne og  moralsk afskyelige holdninger til abort, sundhedspleje til seniorer, staten Israel, så var B.O. godt tilpas med at hans medieformidlere lod ham omtale som en Messias.
 


Ja faktisk så formodede han, at havene ville høre op med at stige dersom han blev valgt. Pyt være med at han ikke kan få en eneste Repræsentant i Kongressen til at stemme for sit lamme budgetforslag, og at han skjuler sine optegnelser fra college og måske endog om hans “to sønner.” Måske venter han til oktober med at afsløre, at han kom fuldbåren ud af Zeus’ hoved. Det må jo være derfor der ikke er nogen ægte fødselsoptegnelse.

Mitt Romney så velstående og succesrig han er, forekommer mig som en god nabo der er ydmyg, taknemmelig for at være født i Amerika og at have haft mulighed for at trives, og har haft friheden til at få sig et godt liv her. Barack Obama, på den anden side, er hoven, hadfuld over at Amerika ikke har givet ham og hans hvinende medslynger det som de føler de har ret til.

Et stort antal amerikanere ser ud til at komme til samme konklusion som jeg. November - må den måned dog komme meget hurtigt!


Read more: http://www.americanthinker.com/blog/2012/05/romney_and_obama_the_gratitude_divide.html#ixzz1wL6hjcUT

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails