søndag den 30. marts 2014

Maskulinitetens død? Hvor er den ægte mand?

Maskulinitetens død

                                                
Gnaven kat 1 - mand 0

Megan Fox
               
Jeg vil for evigt huske den dag maskuliniteten døde, ligesom den dag musikken døde i et flystyrt eller.....

Den 9. marts 2014 ringede Lee Palmer, medlem af menneskeracen, der jo er kendt for at tæmme tigre, bygge skyskrabere, springe fra høje tinder, skabe noget ud af ingenting,     112 fordi hans huskat havde fanget ham og familien i soveværelset.

Han ringede til politiet og bad dem redde ham og familien fra denne ‘dystre’ situation (en kat på ca. 11 kg med et adfærdsproblem) Denne kat havde angrebet hans 7 måneder gamle barn og mandens reaktion var at løbe med barn og hustru ind i soveværelset og låse døren (sammen med hunden).            

Dersom man benytter denne mand som målestok er der al mulig grund til at tro at menneskeheden er på vej ned. At en voksen mand føler det er den rigtige beslutning at ringe til politiet med et problem med sit kæledyr, frem for at få nogle få skrammer for familiens skyld og selv beskytte sit afkom beviser vi er alt for afhængige af regeringen. Det er så slemt, at dersom regeringen på en eller anden vis ikke skulle fungere og gå i opløsning i morgen, da ville de fleste af os dø. Katte-drengen ville være den første. Måske er det Krigen mod Mænd som Camille Paglia har skrevet om, eller måske bliver testosteron bare suget ud af mændene ved overfloden af fluor i vandet. Uanset hvad det er, det er bekymrende!
 mammoth

Dette er et af de øjeblikke,  hvor man håber at mennesker der er gået bort ingen anelse har om hvad der sker på jorden. Forestil dig foragten og flovheden hos vore hulemændsforfædre, der engang sloges med mammutter (og åd dem). Palmer ville ikke have kunnet overleve en luksuscampingtur - glamping.

Mit forslag til et nyt realityshow er at vi sætter Katte-Knægten og Pyjamas-Drengen og enhver anden uduelig Millennium mand (undskyld, men det er vist mest den generation der ikke kan tage vare på sig selv eller andre) og lade dem være med på en Overlevelsestur, men så faktisk lader vi dem sulte ihjel eller lade dem æde af vilde dyr (eller vrede katte), hvis de ikke er kloge nok til at klare livet.

Det er nu om stunder jeg er taknemmelig for at der stadig er ægte mænd tilbage. De er måske en uddøende art, men jeg er dog taknemmelig.

Lyt godt efter I Jægertyper, Fiskere, Håndværkere og Brydere. Kvinder kan muligvis klage over Jeres lidt grove opførsel eller overskud af kropsbehåring, men det er så uendeligt langt at foretrække, end at være låst inde i et værelse med en “fyr” der ikke kan klare en kat.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails