fredag den 9. december 2016

Militærfolk i regeringen - Den ægte fortælling

Militær versus civil ledelse: Den ægte fortællingSamtidig med venstrefløjen er ved at komme i omdrejninger i vrede og modstand mod alt Trump står for, især rekrutteringen af pensionerede officer som ministre og viceministre med den særlige hævd på “civil kontrol” af militæret så lad mig lige genopfriske nogle memoirer. Eller måske endda komm,e med nye splinternye informationer.

To enestående amerikanere i det stidste århundrede havde den dobbeltrolle bde at være soldater og civile borgere der var med til at udvikle Vestens demokratier sent i det 20. århundrede - og de ændrede historiens gang. .

Den helt store i Stillehavskrigen var General of the Army, Douglas MacArthur, en Medal of Honor modtager, og Militærguvernør over Japan efter krigen, der bragte landet væk fra feudalismen og ind i det 20. århundre. Hans resolutte behandling af Japan der lige efter krigen og ledelse i udviklingen af en Forfatning har givet os en magtfuld allieret i Stillehavet samtidig med at være en væsentlig handelspartner i denne tid med global handel.
Billedresultat for douglas macarthur
Den anden store militærperson var General of the Army George C. Marshall, Army Chief of Staff under  2. Verdenskrig og efterfølgende Udenrigsminister og manden bag the “Marshal Plan” der hjalp med til at brigne Vesteuropa ud af den ødelæggende 2. Verdenskrig og var med til at etablere den demokratiske modpart til Sovjetunionen og Jerntæpper. Han blev også belønnet med Nobel Freds Prisen for sine indsatser.
Billedresultat for george c. marshall

Disse er måske de mest bemærkelesværdige individer der har kombineret militære som civile karrierer til verdens bedste. For de hysteriske venstreorienterede i dette lande, som senatoren for New York, der allerede har sagt hun vil stemme mod James mattis som forsvarsminister. Jeg ville opmuntre dem til at få sig en kort historisk gennemgang og forsøge at lære af den frem for følelsesmæssige og politiske indskydelser.

Lad os heller ikke glemme Dwight Eisenhower, general og præsident, Ulysses S. Grant, general og præsident eller i begyndelsen George Washington, general og præsident.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/12/military_vs_civilian_leadership_the_real_record.html#ixzz4SENrSrWI

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails