fredag den 23. december 2016

Sidste øjebliks gaveide - Vinkondom

Sidste øjebliks gaveide - Vinkondom


Så er det ved at være slut med årets gaveindkøb til jul. Du mener måske du har set alt der kan købes gennem Amazon, og Overstock.com synes ikke være så fuld af ideer med gaver til de mennesker på din liste som du endnu ikke har fundet noget til. Hvad skal en ihærdig gavegiver så gøre?
Nuvel, hvis du har venner og slægtninge der er vinelskere - så er løsningen her.
Photo: Winecondoms.com screenshot
Du troede du havde set alt - strikkede beholdere til vin, beholdere til vin formet som sports BH’er - men nu har verden så også givet os Vinkondomer. Jovist, den er god nok. Der findes virkelig Vinkondomer, og de er bogstavelig talt kondomer ....til vin..
De kan erhverves i en smuk gylden pakning, og kan meget let forveksles med ægte kondomer. (så du må hellere være forsigtig) Man placerer det over vinflaskens top og ruller det på og dermed har man sikret en meget stram, tæt pakning, hvor intet kan komme ud. Som sagt, det er et kondom til vin.
Opfinderen Mitchell Stahan kom på ideen med Wine Condom da hans mor kom hjem fra et selskab og havde aluminium foldet rundt om hendes næsten tomme vinflaske for at bevare det som var tilbage. End ikke den mindst dråbe vin skulle gå til spilde, og korkpropper er nærmest umulige at få presset ned i flaskehalsen igen når de først er kommet op. Desuden kan de gøre flasken så høj, at den ikke kan være i køleskabet. Den helt oplagte løsning var at opfinde Wine Condom.
Nu kender jeg ikke særlig mange der lader noget være tilbage i vinflasken når den først er åben, men det gør du måske. Nu kan du dog sikre dig at de ikke køber sig fattige i smarte lukkesystemer. Og hvis du har et ungt menneske der går i skole så kan dette Wine Condom snildt benyttes i undervisningen.
Der nævnes ikke noget om at det også kan holde bananer i topform i længere tid.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails