mandag den 26. december 2016

Prins Charles opfordrer til at tænke på Muhammad ved juletid

Prins Charles opfordrer undersåtterne til at tænke på Muhammed ved juletid

Prins Charles, der skal være det formelle overhoved for Church of England,opfører sig som en ægte dhimmi, og udgyder en masse PC (politisk korrektheds) nonsens. Justin Holcomb fortæller på Townhall:
Da han talte på det britiske radioshow "Thought for the Day," sagde den fremtidige konge over Storbritannien, Prins Charles, at kristne burde være mere eftertænksomme vedrørende Islam og Muhammed under helligdagene.
"Normalt tænker vi ved Juletid på vor Herre Jesu Kristi fødsel, men jeg spekulerer over om vi i år kunne huske, hvordan historien om fødslen udfolder sig, med den hellige families flugt fra voldelig forfølgelse. Og vi kunne også huske at da profeten Muhammad emigrerede fra Mecca til Medina søgte han friheden for sig selv og sine tilhængere for at de kunne dyrke gud..
Uanset hvilken religion vi følger, er destinationen den samme - at værdsætte og respektere vor næste, acceptere deres ret til at leve efter deres fredelige svar på kærligheden til Gud,” sagde han.
screen-shot-2016-12-22-at-4-24-25-pm
På så mange felter er det helt forkert. Muhammed søgte ikke frihed, det han søgte var muligheden for at herske og tvinge andre til at tilbede på hans facon. Han blev forvist - han emigrerede ikke - og friheden var ikke den han søgte. “Islam”betyder “underkastelse” og det er det stik modsatte af “frihed.”


Og nej, trods al den liberale plapren op er destinationen af alle religioner ikke den samme. Islam søger helt specifikt et globalt teokrati. Nogle religioner frigør, mens andre slaveholder.


Kan dronning Elizabeth ikke lige springe Charles over og give tronen til hendes barnebarn når hun abdicerer?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails