onsdag den 28. december 2016

Den ægte russiske agent - Angela Merkel

Den ægte russiske agent
Liberale Demokrater har haft så travlt med at anklage Donald Trump for at være en russisk agent at de helt har overset den ægte russiske agent på den internationale scene - Tysklands Angela Merkel. Hendes pro-muslimske immigrations politik har ikke kun destabiliseret Europa og givet meget mere terrorisme, men har også hjulpet med til at højrefløjs politiske partier har fået fremgang - det bryder vore medier sig ikke om.  

Vore medier var i chok over et omtalt møde mellem en leder af Østrigs Frihedsparti og Trumps nationale sikkerhedsrådgiver Generalløjtnant Michael T. Flynn. Det østrigske Frihedsparti har underskrevet en samarbejdsaftale med Ruslands præsident Vladimir Putins Forenede Rusland Parti. Liberale Demokrater ser dette som mere end et bevis på en pro-russisk drejning i den kommende Trump administration.

Det ville være forkasteligt for Flynns pligt om han ikke mødtes med en sådan person og forsøgte at forstå baggrunden for den politiske opstand i Europa.

Hvis vore medier virkelig ville finde kendsgerninger, i stedet for at score politiske point ved at tage side, så ville de opdage at nogle af disse politiske partier søger samarbejde med Rusland for at stoppe den muslimske invasion af Europa, fordi EU betragtes som håbløst og ubrugeligt mod terrorismen. Desperation tvinger disse partier til at søge samarbejde med Rusland.

Den muslimske invasion der er blevet sat i acceleration af den russiske aggression i Mellemøsten får hjælp af personer som Tysklands kansler Angela Merkel der ofte beskrives som den mest magtfulde politiker i Europa.
Billedresultat for is angela merkel a russian agent
Præsident Barack Obama og liberale i Amerika elsker Merkel, fordi hun deler deres syn på multikulturalismen. Som Obama ønsker hun at ‘invitere’ som mange muslimer som muligt. Resultatet er så forudsigeligt som at nat følger efter dag - mere islamisk terrorisme.

På samme måde som ansvarlige U.S. konservative stillede spørgsmål ved præsident Obamas marxistiske/muslimske baggrund i forsøget på at forklare hans katastrofale politik er Merkels fortid som en kommunistisk unge aktivist i Østtyskland, hvor en en KGB officer ved navn Vladimir Putin var udstationeret, ved at være en kilde til spørgsmål og kontrovers.

Merkels far, en minister ved navn Horst Kasner, var født i Vesttyskland, men flyttede til Østtyskland blot et par måneder efter Angelas fødsel. Det var under en tid hvor hundredtusinder flygtede i den modsatte retning, fra Øst til Vest, og før Berlin Muren blev bygget i 1961.
.
I Østtyskland var han kendt som en GDR (Tyske Demokratiske Republik) kirkemand der samarbejdede med regimet. Som ung i Østtyskland var Angela Kasner aktiv i De Unge Pionerer og senere Den Frie Tyske Ungdom og arbejdede som propagandist. Hendes dedikation til kommunismen fortsatte i hendes år på universitetet hvor hun som det rapporteres skrev en tese om Marxismen/Leninismen før hun gik ud fra Karl Marx Universitetet i Leipzig.

For mere end to år side wspurgt vi [1], "Er den tyske Kansler agent for Rusland?" Blandt andre ting havde hun gjort Tyskland afhængig af olie og gas fra Rusland ved at sløjfe det tyske kernekraftprogram. Flygtningekrise føjer mere til mistanken om hendes ægte agenda.

Kommentatorer der ikke ønsker at se beviserne mod Merkel i øjnene hævder i stedet at Putin forsøger at modarbejde og underminere hende.

"Rusland søger aktivt at skade og destabilisere Tyskland” skrev [2] Newsweek magazine. The Newsweek skribenten Ruth Forsyth, der er tilknyttet the Atlantic Council, skriver at Rusland “udnytter flygtningekrisen til at uddybe utilfredsheden og splittelsen i det tyske samfund. Russisk propaganda har beskrevet Vesten som værende ved at være ustabilt og mindre sikkert grundet denne tilstrømning af immigranter, og man udmaler et billede hvor borgernes sikkerhed ikke længere kan garanteres af de nationale europæiske regeringer.”

Dette ligner mere “russisk propaganda” end virkeligheden. Historien udelader den rolle Merkel spiller i at gøre flygtningekrisen til et stadigt problem der destabiliserer Europa. Merkel gør det aldeles udmærket med at destabilisere Tyskland- og Europa som et hele.
.
The Newsweek behandlingen af problemet er ikke enestående.

The Guardian overskriften, "Russia ‘puster til flygtningeuroen i Tyskland for at vælte Angela Merkel,” er endnu en variant af temaet. Denne historie [3] citerer NATO's "mest erfarne eksperter om strategisk kommunikation” som siger at “Rusland forsøger at vælte Angela Merkel ved at lancere informationskrig for at skabe uro i Tyskland over flygtningen.”

Det er der et enkelt svar på. Angela burde standse med at spille med på Putins plan ved at bringe flere flygtninge til landet.

Et så enkelt svar demonstrerer falskheden ved påstanden om at Trump er agent for Rusland. Hvis Trump ønskede at destabilisere USA på samme måde som Merkel gør ved at underkaste Tyskland så ville han byde muslimske flygtninge velkommen til USA. I stedet ønsker han at standse immigrationen.

Air Force General Philip M. Breedlove, der tjente som the Supreme Allied Commander, Europe, og kommandør over U.S. European Command, sagde at Rusland og Assad regimet i Syrien “helt bevidst bevæbner og muliggør immigration fra Syrien” for at destabilisere Europa.

Politikere som Merkel og det omfatter præsident Obama er de som hjælper Putin ved at bringe muslimer for at destabilisere Vesten.

Antallet af flygtninge er forbløffende. Mere end en million er ankommet til Tyskland, mange af dem fra det krigshærgede Syrien. Obama har ønsket at tillade at flere af dem skal kunne komme til USA. Hillary Clinton ønskede endnu flere end Obama.

Det var Trump, den formodede russiske agent, der ønskede at standse denne tilstrømning og forhindre Putin i at udnytte den krise i “informationskrigen” som NATO siger finder sted.

I tilfældet Tyskland - hvis Merkel vinder valget næste gang, fordi hun fortsætter den politik der destabiliserer hendes eget land vinder Putin. Hvis hun taber valget og et pro-Putin parti får magten - vinder Putin.

Der er tydelige tegn på at Trumps rådgivere forstår dette. Han har valgt adskillige fra U.S. militæret til høje stillinger i hans administration som holder af Breedlove,der  har sagt at Putin benytter flygtningene som et “våben” mod Vesten.

Merkel har hjulpet Putin til at benytte dette våben. Det har Obama også. Faktisk har Obama bidraget til flygtningeproblemet ved at beordre hans CIA til at bevæbne krigere der er mod regeringen i Syrien og med bånd til jihadist grupper. Derpå da de kom under angreb af russerne trak Obama sin støtte tilbage. Det seneste resultat af dette er situationen i Aleppo.
Billedresultat for is angela merkel a russian agent

Ved at have hjulpet med til at skabe en human krise som Merkel gør værre og Obama er tilbage på golfbanen uden at tænke over de helt bevidste konsekvenser på hvad han har gjort. Og Obama formodes at være barsk over for russerne??

Trump, ville meget gerne standse flygtningestrømmen og stabilisere Mellemøsten. Han synes han kan samarbejde med Rusland. Men Merkel og russerne har andre planer. Trumps militære rådgivere, som Lt. Gen. Flynn må forstå den koalition af kræfter de står over for. Det er derfor Flynn mødtes med lederen af Østrigs Friheds Parti, det var nødvendigt og vigtigt.

"Midt i en flygtningekrise, langsom økonomisk vækst og stigende mismod med EU, har højrefløjs partier i stadig flere europæiske lande gjort fremskridt blandt vælgerne,” bemærker [4] The New York Times. Det  the Times og andre medier nægter at samtykke i er den vigtige rolle den tyske kansler har i at gøre alt dette muligt.

Trump er ikke den russiske agent. Det er Angela Merkel.

[1] we asked: http://www.aim.org/aim-column/is-the-german-chancellor-an-agent-of-russia/
[2] wrote: http://www.newsweek.com/putin-secretly-plotting-topple-merkel-459766
[3] story: https://www.theguardian.com/world/2016/mar/05/russia-refugee-germany-angela-merkel-migration-vladimir-putin
[4] notes: http://www.nytimes.com/interactive/2016/05/22/world/europe/europe-right-wing-austria-hungary.html
FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Cliff Kincaid is the Director of the AIM Center for Investigative Journalism. He can be contacted at cliff.kincaid@aim.org.


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Man må lade Putin at han er ekstrem dygtig og hans oplæring i KGB har været fremragende. Hans manipulatoriske evner er enestående. At Merkel kunne være en Putin marionet bliver mere og mere tydeligt. Især hendes lukning af Tysklands atomkraftprogram og værker grundet Fukushima virkede fuldstændig tåbelig og kastede Tyskland mere ind i en afhængighed af olie og gas fra vennen Putin. Men OK det var Schröder også i færd med sin lokumsaftale med Putin, der personligt gav ham kassen.

Related Posts with Thumbnails