mandag den 26. december 2016

Obama og Mellemøsten - forsøger han at overbevise os om han er muslim?

Forsøger Obama at overbevise os om at han er muslim?Præsident Obama har sagt han ikke er muslim. Hvorfor har han så foretaget sig ting der hele tiden lader os formode det modsatte?

1) Han har nægtet at sige ordene “islamiske terrorister,” eller “radikal Islam.”

2) Embedsmænd fra Hamas frontgruppen CAIR har gentagne gange besøgt Det Hvide Hus.

3) Obama distancerede USA fra Egypten, da Det Muslimske Broderskab blev styrtet fra magten i landet.

4) Obama gav det islamiske teokrati Iran en særdeles fordelagtig aftale der optøede og frigav deres værdier samtidig med han tillod dem, sådan set at fortsætte med at berige uran, bygge interkontinentale misslier og støtte terrorisme.

5) Obama er i færd med en massiv jihad da han importerer så mange muslimer han kan fra Mellemøsten.

6) Obama lægger sag an mod byer overalt i Amerika for at tvinge dem til at tillade at moskeer bygges.

7) Obama er synpatisk indstillet overfor de skingre råb om “Islamofobi” men sjældent sympatisk indstille overfor ofrene for islamisk terrorisme.

Og nu her for nylig har Obama sluttet sig til antisemitterne i FN for at fordømme Israel for “bosættelser” i jødernes fofædres hjem i Judæa, Samarai, og jo, Jerusalem. Hvofor dog gøre noget sådant så sent i hans præsidentskab der ikke vil få nogen effekt andet end at forhåne Israel og give et løft til de globale anstrengelser for at forstøde og isolere Israel?

Det eneste motiv jeg kan komme i tanke om er at Obama hader Israel, og dermed følger at Obama hader jøder. Muslimer har ikke monopol på jødehad, men man kunne sige at når det drejer sig om at opbygge en ‘industri’ af had mod jøder så har muslimer i de seneste årtier bygget kæmpeprojekter.

Det får mig til at spekulere på nu da Barack Hussein Obamas far var muslim, han blev opdraget i en muslimsk skole i Indonesien om han mon ikke er ekstrem velvillig indstillet over for det muslimske synspunkt....eller faktisk selv er muslim.

Hans handlinger giver anledning til flere spørgsmål om hans tro end noget andet der kunne skrives om ham. Hans nærmest besættende had mod Israel er kun det nyeste eksempel.

Hvis folk tror at Barack Obama er muslim, så mener jeg han selv er skyld i det ved hans dadelværdige handlinger.
[Photo from Obama's visit to Kenya]
Ed Straker is the senior writer at NewsMachete.com.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails