søndag den 19. februar 2017

Hvilken filmscene minder Trumps pressekonference om?

Hvilken filmscene minder Trumps pressekonference om?Præsident Trump holdt en ekstraordinær pressekonference forleden, hvor han væltede de liberale medier som var de bowlingkegler.
President Trump afviste journalisternes fortællinger om hans medarbejderes kontakter med Rusland sidste år, og forsvarede med ildhu sin indsats i de første fire uger i embedet på en kontroversiel pressekonference der udstillede hans ukonventionelle og direkte facon at være præsident på.
Mr. Trump brugte en del tid på konferencen på at kritisere journalister og deres nyhedsorganisationer. Tydeligt irriteret over den dækning han får, sagde han at han ikke så CNN, men gav derpå en detaljeret kritik af et af deres shows. Han citerede specifikke artikler i the Times og The Wall Street Journal som han kaldte “falske,” og henviste til en fra sidste års kampagne..
"Pressen er ude af kontrol,” sagde han. “Ærlighedsniveauet er ude af kontrol.”
Han tilføjede senere, “Offentligheden tror ikke længere på Jer.”
Medierne anede ikke hvad de skulle svare. De er nemlig vant til at det er dem der angriber, de er overhovedet ikke vant til at blive angrebet, især ikke fra en højt placeret politiker, og da slet ikke præsidenten for United States.

Lokalet var fyldt med en (for det meste) fjendtligt indstillet presse og så kun een Donald Trump. men han satte dem på plads. Hvilken scene fra filmens verden minder det dig om? Her er nogle nominerede:


1) Fodboldscenen fra Flash Gordon.  Flash spiller fodbold mod en deling af Mings vagter og banker dem allesammen. (Musikken er af Queen). Præsident Trump har endog samme hår som Flash.

2) Scenen i The Matrix Reloaded hvor Nero gennembanker nogle hundreder kopier af Agent Smith, der repræsenterer de homogene liberale medier.

3) Scenen fra The Gamesters of Triskellion hvor Kirk skal kæmpe mod adskillige fjender på en gang i en arena for at redde sit skib. Mange ‘klogeåger’ mente ikke Kirk kunne vinde, ligesom meningsmålingerne hævdede at Trump aldrig ville kunne vinde valget.
4) Afslutningen på Rogue One hvor Darth Vader bekæmper en helt eskadron af venstreorienterede oprørere. I den scene har oprørerne lækket fortrolige dokumenter, og Darth Vader forsøger at finde lækken, ligesom præsdient Trump ønsker det. Oprørerne formodes at være ‘de gode,’ men de tvinger folk til at bo på isplaneter fordi de frygter for global opvarmning, de tror på ubegrænset immigration af Wookies, og de ønsker at kokke og bagere til at deltage i bryllupper mellem droider.

Hvilken scene mener du passer bedst på pressekonferencen?

Ed Straker is the senior writer at NewsMachete.com.
http://www.americanthinker.com/blog/2017/02/which_movie_scene_did_president_trumps_press_conference_remind_you_of.html#ixzz4Z1V4S9Bu

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails