fredag den 3. februar 2017

Nye toner fra Trump overfor Iran - på tide!

Trump Tweets: 'Iran er formelt blevet sat på overvågning for at have afskudt ballistisk missil'I to tweets torsdag morgen gentog præsident Donald Trump ordene fra sin National Security Director Michael Flynn, der onsdag sagde til journalister, at “Fra i dag sætter vi officielt Iran på overvågning” på grund af landets seneste forsøg med ballistiske missiler.

Flynn kom ikke nærmere ind på det og det gjorde Trump heller ikke i sine to tweets torsdag, som følger her:

"Iran var virkelig i knæ og var ved at kollapse da U.S. kom og gav landet en livline i form af Iran Aftalen: $150 milliarder."

Og: "Iran er helt formelt blevet sat på OVERVÅGNING, fordi landet har affyret et ballistisk missil. De burde have været taknemmelige over den frygtelige aftale U.S. indgik med dem!” .
Torsdagens tweets er opfølger på en fra onsdag, hvor Trump sagde: “Iran er hurtigt ved at overtage mere og mere af Irak skønt U.S. har spildt 3 billioner dollars der. Det er langt ude!”

Irans forsvarsministeium kunne onsdag bekræfte, at man havde udført en affyring af et ballistisk missil og ville “ikke lade nogen udlænding blande sig i vore forsvarsudfordringer.”

Obama administrationens kernevåbenaftale med Iran omfatter ikke forholdsregler mod test af missiler. Men FN Sikkerhedsrådet har vedtaget en resolution sidste år der pålægger Iran ikke at udføre sådanne tests.

Tirsdag sagde U.S. ambassadør til FN, Nikki Haley, at verden burde “være oprørt” over Irans test af missil, og hun sagde Iran “er naiv” ved at mene at U.S. og andre skulle acceptere deres påstand om at Iran ikke har til hensigt at angribe noget land.

"Jeg vil sige til folk over hele verden, at det er noget vi burde være opmærksomme, oprørte over. The United States er ikke naiv. Vi vil ikke blot lade stå til. I vil se os påpege det overfor dem som vi sagde vi ville, og I vil også se os handle i overensstemmelse hermed,” sagde hun..

The Security Council omtalte sagen for komiteen om Iran og bad om en undersøgelse..

Dette er ikke første gang Iran har afskudt ballistiske missiler, men det er første gang under præsident Trump. Obama administrationen så gennem fingre med provokationerne.

Trump lovede under valget at være langt mere barsk over for Iran.

Courtesy of CNSNews.com

Susan brings to CNSNews.com a strong background in broadcast writing and editing. She joined CNSNews.com in April 1999, after working for 18 years as a television producer and news-writer in the Washington, D.C., Denver, and Greensboro, N.C., television markets. Susan holds a bachelor's degree from Mount Holyoke College and a master's degree in journalism from Northwestern University.  


http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/trump-tweets-iran-has-been-formally-put-on-notice-for-firing-ballistic-missile?f=must_reads#ixzz4XY6UaHE4

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Endelig en præsident der aftvinger respekt.

Related Posts with Thumbnails