mandag den 27. februar 2017

Voldtægt af børn er det samme som at være for Trump - mener skuespiller

Ashley Judd på vej til at blive (endnu mere) skørBreitbart fortæller at skuespiller og venstrefløjsaktivist Ashey Judd kalder “tragedien” Trumps valgsejr langt værre end hendes oplevelse som at være blevet voldtaget som barn.

“Det er for mig langt det værste der nogensinde er sket mig i mit liv.” Hun siger videre, “Blive voldtaget som barn - virkelig ikke godt. Voldtaget igen af et politisk system der indsætter klovne - virkelig, virkelig slemt.”

Det “politiske system” Ms. Judd henviser til gjorde det alt det var det muligt - og sætte ære og integritet ud af spillet - for at hindre at Donald Trump kunne blive præsident. Dog vandt han flere end 80% af alle counties over hele Amerika mod viljen og foranstaltningerne hos det “politiske system.”

Ved at sige at valget af Trump er værre end traumet ved et voldtægt som barn er et bevis på en gigantisk vrede og kompensering. For hende er denne præsident værre end den smertelige erindring og de vedholdende mentale påvirkninger der typisk plager mennesker der blev voldtaget som børn. Ms. Judd åbenbarer den bagved liggende manglende mentale stabilitet, der så igen førte til at hun  på så voldsom vis kompenserede.

Relateret billede

"Der var voksne mænd i min familie der ikke magtede at beskytte mig som barn.” De samme mænd stemte åbenbart på Trump. Ms. Judd synes at lægge skylden for voldtægten ikke på voldtægtsmanden, men på de mænd der ikke magtede at beskytte hende. Og ved at stemme på Trump mener hun de er skyldige. “I vil sætte mig i samme situation igen. Og forestillingen om at i ville beskytte mig er forduftet. Utroligt smerteligt, virkelig smerteligt.”

Ms. Judd lider under en “utrolig smerte” grundet det at hendes familiemedlemmer i 2016 valget foretrak at stemme på Trump. Hendes vredeskompensering illustrerer forskellen mellem politisk holdning og moralsk overbevisning i tilfældet med voldtægt og udnyttelse af kvinder. I Ms. Judds noget feberagtige fantasi er der en politisk type - den hvide heteroseksuelle, konservative mand - som udgør en fare for kvinder, mens venstreorienterede politikere der fremmer Planned Parenthood, og taler på feministisk vis ikke udgør en fare. Ms. Judd's ikke afbalancerede sind har ført hendes smerte over at være blevet voldtaget og måske oplevet andre traumatiske ting bort fra den faktiske udøver og til en politisk type.

Af de sidste syv præsidenter var to af dem berygtede for deres udnyttelse og misbrug af kvinder - Demokraterne John F. Kennedy og Bill Clinton. Hvis Ashley Judds vrede blev rettet mod de faktiske voldtægtsudøvere fremfor en politisk konstruktion ville hun have fundet genvalget af Bill Clinton ‘utroligt smerteligt.’

Ms. Judd stod ikke frem for Juanita Broaddrick og de mange andre kvinder der anklagede præsident Clinton for kriminelle handlinger, hun fandt heller ikke fejl hos Hillary for at true disse kvinder og dække over Bill. Ashley Judd stemte uden tvivl på Hillary Clinton fordi hendes holdning til voldtægt er baseret på noget politisk helt uberørt af den moralske overbevisning der beskytter alle kvinder.

Ms. Judd kompenserer så rigeligt at hun ikke kan tænke fornuftigt over de vigtigste pligter hos præsidenten om at beskytte Constitution, være øverstkommanderende, og forsvare det amerikanske folk mod fjender.

Politik har erstattet Kristendommen som hendes sande religion. Med tiden afkobler denne Gudløse religion sindet. Når hendes familiemedlemmer begår ‘kætteri’ mod hendes politiske tro, bliver de til onde uhyrer - værre end den som ville voldtage et barn. .


http://www.americanthinker.com/blog/2017/02/ashley_judd_is_going_even_more_crazy.html#ixzz4ZmH8pPqP

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails