torsdag den 9. februar 2017

New York Times hævder Trump tager hormoner til kvinder

Trump tager kvindelige hormoner hævder New York TimesThe New York times udgav en historie, hvor man hævdede at have interviewet Donald Trumps personlige læge, der sagde at Trump tager Propecia, et middel der får håret til at gro (og så lige får  mænds bryster til at vokse).
Præsident Trump får medicin mod tre dårligdomme, herunder et prostatarelateret middel for at fremme hårvæksten. Mr. Trumps læge gennem lang tid, Dr. Harold N. Bornstein, nævnte dette i en række interviews.
Embedsmænd fra Det Hvide Hus nægtede at kommentere om informationen som Dr. Bornstein har givet, og ville ikke sige om han stadig er Mr. Trumps læge.
Dr. Bornstein sagde han også tog finasteride, og nævnte at det hjalp ham til at kunne bevare hans eget skulderlange hår - og Mr. Trumps hår. “Han har alt sit hår, og jeg har alt mit hår,” sagde han.
Hvis dette er sandt, hvorfor skal offentligheden så vide noget om det? Erindrer du at NYT på noget tidspunkt har udgivet ‘saftige’ detaljer om Obamas helbred? Vi husker alle New York Times tøven med at tale om Hillary Clintons besvimelsesanfald og hendes hjernerystelse, ikke sandt?

Jeg aner ikke om Donald Trump tager Propecia. Jeg mener ikke det betyder noget som helst og derfor ikke nyhedsværdigt. The Times artikel nævnte så også lige Trumps PSA test i et forsøg på at give en mere seriøs retfærdiggørelse for artiklen, der nærmest udelukkende handlede om Trumps hår. Propecia sætter gang i et kvindeligt hormon der forøger niveauet af østrogen. Så dette er et direkte angreb mod Trumps “mandighed.”

Donald Trump kan retmæssigt kritiseres for sine holdninger om emner som "Dreamers", bøsseægteskab, overforbrug og fup kapitalisme, men personlige angreb som dette har blot til hensigt at nedværdige mande og ødelægge ham.

Først hævdede medierne, på falsk vis, at Trump havde hyret russiske prostituerede til at urinere i en seng Obama har sovet i. Og nu dette. Vi ved nu at medierne vil synke til de allerlaveste dybder om nødvendigt for at ødelægge denne mand.  

*bemærk at afsløring af en patients medicinering er mod loven og en krænkelse af lægeetik. -

Ed Straker is the senior writer at NewsMachete.com.

http://www.americanthinker.com/blog/2017/02/nyt_tries_to_humiliate_trump_by_claiming_he_takes_female_hormones_for_hair.html#ixzz4XbQMF0Rm

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails