torsdag den 23. februar 2017

Tab dig med Maduro-Kuren fra Venezuela

Venezuelas vægttabs mirakelEt offentligt indført sundhedsmirakel er skabt i et socialistisk land. Venezuelanerne har angiveligt tabt cirka 10 kilo i gennemsnit ved socialismens indsats - ipå blot et år, ifølge Fox News. Det tal er uden tvivl i underkanten. Fattigere venezuelanere har uden tvivl tabt mere end de 10 kilo. At tabe 10 kilo på et år er slet ikke så let. Når så et helt land har dette vægttab - i sandhed - revolutionerende.

Det må så betyde at Venezuela er på vej til at blive det sundeste land i Sydamerika og måske i hele verden. De socialistiske økonomiske politikker har skåret ned på de lokale fødevareforsyninger - så det grænser til de ubegribelige.....alt overflødigt kropsfedt fordufter, uanset om man havde brug for at komme af med det.

At tabe 10 kilo for et lille barn på nogle få kilo er vidst lidt for meget, men hallo socialisterne fortæller os jo altid at ‘for at lave en omelet da er man nødt til at slå æg i stykker.”

Hvem skulle have troet at et land som Venezuela skulle kunne løse et sådant problem, et der plager hele “Den Udviklede Verden” med de øgede indkomster og store madudvalg, alt sammen et resultat af Kapitalismen der folder sig ud?
Billedresultat for fat maduro venezuela
Politikerne i disse udviklede land har forsøgt, og forsøgt igen at få deres borgere til at smide de uønskede kilo, men det er kun Venezuela det er lykkedes for, og det uden at have gjort noget særligt.

Vestens nationer bør virkelig studere dette mirakel og finde ud af hvordan de kan anvende disse principper i deres egne lande.

Hollywood stjerner der har brug for at tabe lidt vægt - lær af det. Også I kan deltage i “Maduro Diæten.” Pak Jeres kufferter og drag til Venezuela, få vekslet et par hundrede dollars til en lille lastvogn fuld af venezuelanske bolivares, og forsøg så at leve der i et par måneder. Så se de uønskede kilo rasle af.

Endnu mere overraskende er den kendsgerning, at dette mirakel er foregået sådan set helt ubemærket i de liberale medier. Man skulle ellers tro at et sådant mirakel ville være på forsiden af the New York Times og andre liberale nyhedsmedier. Hvad kunne problemet mon være???
 


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails