mandag den 6. februar 2017

Ikke mere pattebørnssnak. Se hvem Trump har valgt som EU ambassadør

Ikke mere 'B.S.!' Se blot hvem Trump har valgt som EU ambassadør

WASHINGTON – Den næste U.S. ambassadør til EU advarer om at hans chef, præsident Donald Trump ikke vil høre på mere “Bull---” fra Bruxelles.
Hvad er det dog en facon at indlede diplomati på?
Ted Malloch, Trump’s valg til posten, chokerede på BBC søndag morgen med hans direkte facon og forudså en truende kollaps for EU da præsident Trump fortsætter med at være særdeles direkte.
I et interview med Pienaar’s Politics, sagde, økonomen, skribent på WND at tiden er ovre for “spædbørnstale og politisk korrekthed” hos EU eliten - som hos Angela Merkel, Jean-Claude Juncker og Guy Verhofstadt.
Brexit støtten fra starten sagde Trump ikke ønsker Tyskland skal styre Europa.Ted Malloch
Ted Malloch
Han sagde at uanset om EU kan lide det eller ej vil Trump kun forhandle med lande hver for sig. For yderligere at gnide salt i såret sagde Malloch, forfatteren til “Hired: An Insider’s Look at the Trump Victory” og “Davos, Aspen and Yale: My Life Behind the Elite Curtainas a Global Sherpa,” at Storbritannien ville være en nøglespiller i U.S. relationerne med EU i post-Brexit æraen. Han opmuntrede Theresa May til at fortsætte sin rolle som en brobygger mellem EU og U.S.
Som svar på Europaparlamentets Brexit ordfører Verhofstadt’ opfordring til at afvise udnævnelsen af Malloch som ambassadør sagde han at kun Amerika kan vælge amerikanske diplomater og hvis EU vover at blande sig ville der komme “et lignende modsvar fra Washington.” Verhofstadt havde antydet at udnævnelsen skulle afvises på grund af Mallochs “oprørende mistillid til de værdier som definerer EU.”
“Trump håber af Europa vil have succes helt og aldeles, og han ønsker at forhandle med dem bilateralt,” sagde Malloch. “Men helt klart ønsker han ikke en union der hælder mod Tyskland.”
Da han blev presset til at udtale sig om, hvordan Trump ville tale med EU på et nation til nation grundlag, i stedet for en stor blok synes han at antyde et fuldstændigt opbrud af den politiske union.
“Håbet er at EU kan komme til en eller anden form for forståelse og at unionen selv, der er i færd med en tilpasning, vil se sin rolle som noget mere som en økonomisk integration, fremfor en politisk,” forklarede Malloch.
Tidligere i interviewet erklærede han at Trump er “for nobel til denne verden,” og citerede dermed fra Shakespeares “Coriolanus,” Han sagde Trumps “hjerte er hans mund.”
“Trump vil ikke bøje sig for hvilke magter det måtte være,” fortsatte Malloch. “Han siger sin mening selvom den giver ham problemer eller ses på med afsky af andre. Det plejede man at kalde ærlighed, men i denne tidsalder med småbørnsnak og politisk korrekthed og så at sige bull..... betragtes det nu som uærlighed.”
I sidste måned stødte Trumps valg sammen med Bruxelles da han sagde han “hjalp med til at få USSR til at falde og han ville gøre det samme med EU.”Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails