onsdag den 22. februar 2017

Turismen i Paris i frit fald grundet frygten for terror


Turismen i Paris i frit fald grundet frygten for terror


Paris og de omkringliggende regioner har mistet 1,5 millioner turistbesøg i 2016, især besøgende fra Fjernøsten. De holder sig væk grundet frygten for terror.
Ifølge Comité Regional du Tourisme, har Paris Ile-de-France regionen også mistet 1,3 milliard Euros i turistindtægter, mens antallet af overnatninger ved udenlandske besøgende i regionens hoteller også faldt med 10.8%.  
Nogle seværdigheder har især “lidt i svær grad under manglen af turister og aflysninger af skolegrupper,” siger komiteen, herunder Arc de triomphe (Triumfbuen) der har oplevet et fald på 24% på en sæson.
Louvre museum, der tidligere på måneden oplevede et angreb fra en machete bevæbnet mand der råbte “Allahu Akbar”, har oplevet et fald på 13,3% sidste år.
Frygten har endog ramt Disneyland Paris, der har oplevet et fald på 9,5% i udenlandske besøgende.
I denne måned har man set en serie uroligheder i forstæderne til Paris,  og en busfuld af koreanske turister der blev røvet da mænd kom ind i deres bus og udslyngede trusler.
French
Et vidne beskrev det som “ti minutters rædsel,” og kunne afsløre at en af mændene truede med en genstand der “lignede en flaskebund.”
Urolighederne begyndte da en ung sort angiveligt blev voldtaget med en politiknippel under arrestationen. De efterfølgende nætters optøjer i forstæderne, med biler sat i brand, knuste vinduer og butikker der blev plyndret. Til tider syntes det som om politiet fuldstændig havde mistet kontrollen over situationen.  
Sydkoreas regering har nu advaret sine borgere mod at besøge Paris som turister, et tiltag der vil være årsag til yderligere skade på Frankrigs turistindustri der allerede er i krise.  
Paris gav også meddelelse i denne måned om at man vil bygge en 2 meter højt skudsikkert glasvæg rundt om Eiffeltårnet, og at turisterne først skal gennem nye sikkerhedsforanstaltninger.
Paris led under et af de værste terrorangreb i nyere europæisk historie i november 2015, da 130 blev dræbt ved en række skyderier og bombeangreb i byen.
De angreb kom blot nogle måneder efter islamister stormede satirebladet Charlie Hebdo og myrdede syv ansatte herunder redaktøren.
http://www.breitbart.com/london/2017/02/22/paris-tourism-falls-1-5-million-2016-terror-fears/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails