onsdag den 8. februar 2017

Trump: Pressen vil ikke fortælle om truslen fra radikal islam

Trump: 'Den meget uhæderligere presse ønsker ikke at fortælle om truslen fra radikal Islam’
I en tale den 7. februar på MacDill Air Force Base i Tampa, Florida, sagde præsident Donald Trump at den “meget, meget uhæderligere presse ikke ønsker at fortælle om den trussel radikale islamistiske terrorister udgør, de som er fast besluttet på at slå til her hos os.”

Trump forsikrede også om at han ikke vil tillade at “radikal islamisk terrorisme ....slår rod i vort land.”


"Radikale islamiske terrorister er fast besluttet på at slå til mod vort fædreland som de gjorde den 9/11, som de gjorde fra Boston til Orlando, til San Bernardino og over hele Europa. I har set hvad der er sket i Paris og Nice. Over hele Europa. Det er nået et punkt hvor man endog ikke fortæller om det, og i mange tilfælde er det den meget uhæderlige presse der ikke ønsker at fortælle om det,” sagde Trump.

“De har deres grunde, og og hvis man forstår dem, så giver vi her i dag det budskab, og med een stemme - til disse dødens og ødelæggelsens kræfter. Amerika og dets allierede vil besjre Jer,” sagde præsidenten. .

Trumps tale fra U.S. Central Command Headquarters markerede første gang han talte til U.S. tropper som øverstkommanderende.

"Vi er oppe mod en fjende der hylder døden og tilbeder ødelæggelsen helt og aldeles. I har set at ISIS er i færd med folkedrab, de begår overgreb mod verden.” sagde han.

"Vi vil besejre radikal islamisk terrorisme, og vil vil ikke tillade at den slår rod i vort lang. Vi vil ikke tillade det.” sagde Trump

"I har set hvad der er sket i de sidste dages tid. Vi har brug for stærke programmer såeldes at mennesker der elsker os og ønsker at elske vort land, og i sidste ende vil elske vort land får lov til at komme - ikke mennesker der vil ødelægge os og ødelægge vort land,” sagde Trump med henvisning til hans executive order om indvandring, der går ud på en pause i immigration fra syv overvejende muslimske lande.
Courtesy of CNSNews.com
Melanie has been with CNSNews.com since November 2000 as an evening editor responsible for writing, editing and posting stories to the website. She was promoted to deputy managing editor in 2002, overseeing the radio production department in addition to her daily editing duties. Prior to working at CNSNews.com, Melanie served as news director for WKYS-FM, one of Washington, D.C.'s top-rated radio stations. Ms. Hunter also worked as a traffic reporter for Shadow Broadcasting in the nation's capital and prior to that, as a news anchor/reporter for WAMO-FM in Pittsburgh, Pa. Her television experience was obtained at several Washington, D.C. stations. She worked for America's Most Wanted at Fox affiliate WTTG, the Creative Services Department of WUSA-TV and the Evening Exchange on WHUT-TV. She holds a bachelor's degree in television production from Howard University.


http://www.familysecuritymatters.org/publications/detail/trump-the-very-very-dishonest-press-doesnt-want-to-report-on-threat-from-radical-islam?f=must_reads#ixzz4Y0nSWbMg

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails