onsdag den 13. september 2017

De ægte mænd er på vej tilbage

Drengene er tilbage

Man siger ofte at når par ikke er lykkelige skyldes det “manglende kommunikation.”

Det passer yderst sjældent.

Jovis kan mangel på kommunikation være et problem - især hvis man bor langt fra hinanden - men for mænd og kvinder der forsøger at leve sammen er mangel på kommunikation sjældent det som er årsag til problemer.

At man ikke er ‘lykkelig’ stammer ofte fra en manglende evne til at respektere og forsone sig med forskellige måder at kommunikere på.  Beklagelsen “vi taler aldrig sammen”  fremføres så at sige altid af kvinden i forholdet. Det har at gøre med den grundlæggende forskel i den måde problemer løses af mænd og kvinder. Dette er en generalisering, men for de fleste kvinder er det at ‘sludre løs’ løsningen, og for de fleste mænd er det at ‘sludre løs’ netop problemet.

Denne forskel på kønnene er med base i den mest fundamentale og universelle biologiske og psykologiske forskel mellem mænd og kvinder - tendensen til at gå over til fysisk aggression, handling når alt andet for at løse problemet fejler.

Psykologisk set kræver denne kønsforskel  langt, langt mere af mændene end af kvinderne i at få kontrol med og undertrykke aggressioner i de sociale relationer.

I normal kvindelig psykologi ender aggression som regel med voldsom sprogbrug, hvorimod mandlig aggression har en langt dybere påvirkning der kan gå over til fysisk magtanvendelse.

Dette kommer til udtryk i ‘sludre fasen’ hvor fruen kommer til at føle sig lettet og godt tilpas ved hele tiden at tale om de ting hun er utilfreds med. Herren begynder så at føle sig presset, bliver ængstelig og han kan blive aggressiv for at få al denne ‘sludren’ til at høre op.


En anden metode til at klarlægge denne forskel på kønnene er at se på proces og resultater ved problemløsninger. Procesorienterede mennesker holder af at tale om deres problemer. De søger en dybere forståelse for vanskelighederne og bliver ofte lettet over at opleve de stærke følelser der er associeret med deres problemer. Billedresultat for i brake for kleenex
Min favoritreklame: I brake for Kleenex.  

Resultatorienterede mennesker finder hurtigt frem til en vurdering og forventer derpå handling. Favorit reklame: Der er ikke noget problem der ikke kan løses - ved brug af en passende mængde sprængstof
Billedresultat for bumper sticker There is no problem on earth that cannot be solved by the use of high explosives.
Igen maler jeg med den brede pensel - kvinder synes at være mere procesorienterede, og mænd mere resultatorienterede. Det er derfor psykologer, terapeuter og rådgivere oftere er kvinder. Ægtemænd søger oftere end deres hustruer ægteskabelig rådgivning. Ofte sker det først når han har lagt mærke til kufferterne ved hoveddøren.

Det er svært at forestille sig et mere resultatorienteret menneske end præsident Trump. Den kendsgerning at han bruger tweets er blevet beskrevet som en fremragende manøvre til at udmanøvrere en fjendtlig medieverden. Det er muligt at præsident Trumps tweeting ikke har så meget med politik at gøre som det er et naturligt udtryk for hans problemløsnings stil, der igen ofte kan forklares med 140 tegn. Så skal der handles.

I årevis er det feminiserede amerikanske sind blevet indoktrineret til at tro at det at tale, ‘sludre’ løser alle problemer. Obama og hans følge skjulte sig bag den propaganda for at svække militæret og skade nationen. Den tid er forbi eller i det mindste på pause.

The boys are back in town.


http://www.americanthinker.com/blog/2017/01/the_boys_are_back_in_town.html#ixzz4XPgFiqzd

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails