mandag den 4. september 2017

Demokraterne i pengenød. Fortiden skræmmer

Demokraterne i pengenød. Fortiden skræmmerSilvio Canto, Jr.Virkeligheden rammer Demokraterne endnu engang. Faktisk er det som en evig gentagelse.


For det første fortsætter Demokraterne med at være i evig pengemangel, som kan ses  i denne rapport:
The Republican National Committee fortsatte med en kæmpe fundraising føring i juli måned mens Demokraterne har nået endnu et lavpunkt.
RNC fik indsamlet $10.6 millioner ii juli, mens the Democratic National Committee indsamlede sølle $3.8 millioner, deres laveste tal for en juli måned siden 2007 ifølge FEC optegnelser.
The DNC gælden øgedes også, den er nu næsten $3.4 millioner. The RNC har ingen gæld..   
Nuvel, hvordan er det dog gået til? Jeg troede at begejstringen var på Demokraternes side og at de blot ikke kan vente på at 2018 kommer. For at være fair, præsident Trumps selvpåførte ‘sår’ er et problem, men har indtil nu ikke ført til at Republikanerne  holder på deres kontanter.


Et andet punkt fra virkelighedens verden er denne kampagne med at rive monumenter ned.


Enkelt udtrykt - hvad sker der når man fokuserer på landets splittede fortid? Svaret er at vi bliver mindet om at for en generation side var det Demokraterne der havde KKK medlemmer.  


Charles Hurt har dette argument og denne pointe i sin nyeste post:  
Mind mig lige, igen, om hvem der stod bag al den “voldelige hyklen” ved the Civil War? Åh ja, det var Demokraterne. Og hvem stod bag alle antydningerne om den i løbet af det sidste århundrede? Demokraterne.
Mrs. Pelosi ved udmærket dette, for hun arbejdede i 23 år  skulder ved skulder med et eks. medlem af Ku Klux Klan.
Det er naturligvis den “store senator” fra den “store stat” West Virginia, Robert C. Byrd, en livslang Demokrat.
Som the “Exalted Cyclops” af KKK, rekrutterede Mr. Byrd flere end 100 mennesker for at være med i hans afdeling og advarede i et brev mod at Amerika blev “degraderet af racevanskabninger, et tilbageskridt til de sorteste arter fra junglerne.”
Billedresultat for exalted cyclops byrd
Jeg er helt ærligt villig til at tilgive og glemme afdøde Senator Byrd og hans kolleger der stemte imod  The Civil Rights Act of 1964 og også alle de andre relationer mellem Democrats og splittelse, segregation.


For mig er det historie og det gavner intet at angribe mennesker der er døde, eller som har været døde i over 100 år.  


På den anden side så er det the Democrats der har valgt at udkæmpe dette slag. Det forekommer kun retfærdigt at vi bør minde dem om at de fleste de nu fjerner er døde Democrats.  


P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.


http://www.americanthinker.com/blog/2017/08/low_on_funds_again_but_knee_deep_in_kkk_history.html#ixzz4qSyt32Ae

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails